Personaliseret træ knage

96,36 kr.
antal:
#16317
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materialer: Træ knage med 1 gylden knage.
  • Med vægophæng på bagsiden, til let ophæng.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Personlig træ knage

På et tidspunkt i dit liv har du helt sikkert haft lyst til at dekorere de mindste hjørner i dit hjem. Men du har sikkert ikke vidst, hvordan du skulle gøre det. Nu er det nemmere end nogensinde før at personliggøre hvert eneste hjørne af hjemmet. Hvis du er på udkig efter et perfekt og personligt produkt, som også er praktisk, så kan det måske blive lidt kompliceret finde det rigtigt. Vi vil derfor gerne vise dig vores produkter som du helt sikkert vil elske.

Denne personaliserede træ knage vil være det perfekte produkt til boligindretningen som du har ledt efter. Den er ideel til at hænge små genstande eller børnetøj op på, såsom din mindstes rygsæk, den er endda ideel til at holde deres ansigtsmaske sikker.

Denne smukke Personlige træ knage er personaliseret på den ene side, med et design efter eget valg. Den har en diameter på 12 cm og er fremstillet af træ af høj kvalitet. Den har en individuel knage perfekt til ophængning af genstande, der vejer mindre end 1 kg. Der medfølger et vægophæng til at sætte på bagsiden, så du kan hænge den på en hvilken som helst knage, du allerede har på væggen i dit hjem.

Personliggør din knage og dekorer ethvert hjørne hurtigt og nemt

I denne sektion finder du en masse designs skabt af og til dig, så du har det meget nemt, når du skal personliggøre den nye personlige knage til dit hjem eller til den særlige person, du vil give den til, for med denne detalje er du sikker på at overraske gavemodtageren.

Du kan personliggøre dem med en smuk og rørende sætning, eller måske vil du gerne have en sjov sætning, eller også med et foto eller billede, som passer godt ind i det rum, hvor du har tænkt dig at sætte træ knagen op. Hvis du tænker på at sætte den på de smås værelse, kan du finde masser af designs til børn som helt sikkert vil se godt ud, på deres værelse, og de vil elske at gøre brug af dem. Ønsker du at bruge den som nøglebræt ved indgangen til dit hus, kan du lave et mere sofistikeret og flot design, der giver en særlig charme til din entre. Vi har en masse muligheder, hvilket gør at du ikke skal bekymre dig om hvordan du nu har tænkt dig at personliggøre produktet. Uanset hvilket design du giver det, vil det blive en smuk personlig knage.

Personlig knage i trae

Og hvis du ikke finder et design der passer til det du havde i tankerne, så fortvivl ikke, du kan også skabe dit design fra bunden, de designs du skaber har en særlig merværdi og det bedste ved dette er at ingen af de 2 knager vil være ens, hvilket gør produktet endnu mere specielt.

Det er perfekt til at hjælpe med at holde orden på de små ting, vi bruger i vores hverdag, lige fra en ansigtsmaske (et tilbehør, der er blevet en del af vores liv i et stykke tid nu), nøgler, forklædet i køkkenet, din mindstes rygsæk, eller endda til din hue.

Skab en personlig knage til hvert medlem af familien

Hvem kan ikke lide, at tingene er pæne og ryddelige derhjemme? Da vi ved, at mange af jer tænker som os, kommer vi med en idé, som I vil elske. Nu kan du personliggøre en personlig knage til hvert familiemedlem, med disse knagekan du organisere alt lidt mere, f.eks. så når du kommer hjem kan hvert medlem hænge sine nøgler eller ansigtsmaske på sin knage. De vigtige ting som du eller din familie bruger hver dag, vil ikke længere blive væk.

Og da det er en 100% tilpasselig vare, kan du skabe designet efter hver enkelt af jer, hvis din lille kan lide superhelte så med superhelte, hvis han kan lide heste, så kan du uploade et billede af en hest som han kan lide. Hvis du gerne vil have, at din skal have blomster og dit navn på, så du skal bare skabe det design, som du bedst kan lide. Uanset hvad, så sørger vi for at trykket bliver flot og unikt..

Personlige traeknage med boernejakke

Den er perfekt som gave til enhver lejlighed, udover at være en personlig gave, får du noget eksklusivt og frem for alt super praktisk for den person, der får den i gave. De vil blive overrasket og begejstrede over den smukke og personlige gave.

Få orden i dine sager og dit hjem, med en personlig træknage. Som du nu kan forstå, så har de mange funktioner.