Personaliseret vandflaske aluminium

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • To udskiftelige hætter: skruehætte eller hætte med sugerør.
  • Kapacitet 500 ml.
  • Materiale: aluminium.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Tilpas din vandflaske!

Glem de typiske plastflasker, og udskift den med vores personlige vandflaske. Den er lavet af aluminium, og er stærkere og mere holdbar end andre modeller. Vores vandflaske der kan personaliseres, og er fremstillet af et lag.

Noget, der adskiller vores vandflasker med foto fra resten er, at du fuldt ud kan tilpasse dem efter din smag med tekster, designs eller simpelthen med dine yndlingsbilleder. De har en kapacitet på 500 ml, og er ideel at have det med i tasken, eller andre rygsække i hverdagen.

Vandflasken er smart, da den kommer med to udskiftelige låg: Den ene har et sugerør og det andet er en normal skrueprop. På den måde kan du selv vælge, hvilken en du synes bedst om.

Sådan rengøres indersiden af en aluminiums vandflaske

Denne slags produkter kræver ugentlig rengøring, for at holde dem i bedre stand. Vi anbefaler ikke at vaske i opvaskemaskinen, da den vil holde længere uden..

Det vigtige ved rengøring er, at der ikke er en eneste dråbe vand tilbage i flasken. Du kan lade den tørre natten over på hovedet, så alle de resterende dråber, falder ud. For at undgå oxidation kan du vaske den med bicarbonat og lade det virke i et par timer, Derefter kan du bare skylle flasken og lade den tørre.