Garanteret levering på Fars Dag

Personlige vandflasker

flaske
112 kr.
Mængderabat

Model
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 17,5 cm (højde) x 6,6ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 400 ml.
  • Inkluderer 1 låg (skruelåg).
  • Materiale: aluminium (enkeltlag).
  • Ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • ID: #16781-349531
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vandflasker i aluminium med personlige billeder

Plastflasker i dette århundrede? Glem dem, og erstat dem med en af vores personlige flasker. De er fremstillet af aluminium (enkeltlag), så de er mere modstandsdygtige end modeller af andre materialer. Vores personlige flasker er grundlæggende anderledes: de har et skruelåg, de har en praktisk karabinhage, og en af dem har en udskiftelig hætte som sugerør (ideel til de små). Som om alt dette ikke var nok, kan du vælge mellem flere forskellige farver. De tåler ikke opvaskemaskine eller mikrobølgeovn, så vi anbefaler, at du vasker dem i hånden!

Og her er det bedste: vores vandflasker kan personaliseres fuldt ud! Du kan personalisere dem helt fra bunden med dine egne designs, fotos, tegninger og/eller tekster, eller du kan bruge de foruddesignede skabeloner, som vi tilbyder dig i vores online editor. Bare rolig, det er meget intuitivt, og du vil ikke finde det svært at redigere, tilføje eller fjerne indstillinger efter din smag. På den måde bliver din vandflaske unik og original og adskiller sig fra alle de andre. Dette er ideelt for de små, så der ikke sker en forveksling mellem deres klassekammeraters vandflasker og deres. De vil elske deres nye personlige vandflaske, med for eksempel deres yndlingstegneseriefigur, deres navn, eller måske en person fra deres yndlings playstationspil.

Vandflasker: behagelige og nyttige

At holde sig hydreret er en af de ting, vi skal gøre dagligt, selv om mange mennesker har svært ved at drikke de par liter vand, der anbefales dagligt. Derfor anbefales det altid at have en flaske vand ved siden af dig eller altid at have den med dig, så du altid kan få lidt væske indenbords. Derhjemme er det nemt, men hvad med når vi er ude at gå, vandre, campere eller på stranden?

Personlig vandflaske med fotos og billeder

Personaliserede og genanvendelige vandflasker er den bedste løsning, især sidstnævnte, hvis vi ønsker at have dem lige ved hånden: den metalkarabinhage, der er indbygget i vores vandflasker, vil være din bedste ven, når den skal hænges på rygsækken, din taske, på et bæltestrop eller måske et helt andet sted. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle åbne og lukke din rygsæk, hver gang du vil drikke lidt vand, hvilket er meget nyttigt, når du er ude og gå en lang tur! Der er intet som en personlig drikkedunk, der altid kan haves lige ved hånden.

Det er vigtigt at have en vandflaske med dig hver dag, og vores originale vandflasker, som fås i forskellige størrelser og designs, er perfekte til at have med i tasken eller rygsækken uden at fylde eller veje for meget. Som nævnt ovenfor leveres de også med en praktisk karabinhage, så du kan bære dem, mens du går tur med hunden, vandrer eller er på klatretur. De er ideelle til campering med børnene eller til når de skal sommerlejr, på grund af deres størrelse, den dobbelte hætte og den personlige udformning. Muligheden for at have en hætte med sugerør gør den i sig selv til den perfekte løsning for dem, selv hvis de er meget små, da de kan drikke af den på egen hånd uden risiko for at spilde væske ud over sig. En smuk og nyttig vandflaske, hvad mere kan man ønske sig?

Hvad synes du om vores vandflasker, der kan personaliseres? Der er helt sikkert en model og en stil, der passer perfekt til dig, eller til dine børn. Lav din egen vandflaske i dag

Detaljerne på låget af vores personlige vandflasker