Personlige 3D Lamper med Træfod

186,38 kr.
antal:
Lampe
Vælg en mulighed: Hjerteformet 3D lampe med træfod
  • Størrelse: 16 cm (bredde) x 19 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • USB-kabel Inkluderet. Ingen batterier påkrævet.
  • Hvidt LED-lys.
  • Materiale af bunden: naturtræ. Materiale af plade: gennemsigtig akryl.
  • Design eller foto trykkes i farver på akrylpladen.
  • Den leveres med en beskyttende plastfilm, som skal fjernes før første brug.
  • ID: #16367
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
72ab7dbacc129f5f86837476b6417c273dc31239
1410a610a431b2a50b5e255b356aa6ed7c5e3b8c
e73f0890c5b70198ae1fc03348d6a5e2516a3215
8d4db87c02a95655d7a61dcb7debb7e6983ce26a
395551718df8deed4dd101a79fc9151afb5983db
fd516a715b764ca527209ee1d0a5a6fc7352b661
bc53b9a66c850e68d551a385d62f3df7f06fccc2
f94633e8e236ab0947d1d301e4f260c41c73796c
Se alle billederne

4,39
282 Anmeldelser
5
68 %
4
15 %
3
9 %
2
4 %
1
5 %
Customers Reviews
M
Mohamad (Sønderborg, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
02/02/2023
"Perfekt kvalitet, hurtigt levering"
R
Remi (Rønnede, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
26/01/2023
"Det flot lavt "
user social avatar
Sükran (Kvistgård, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
20/01/2023
"Fin kvalitet og billedet på lampen var tydeligt. Det er købt som en gave, så ved ikke om den fungerer med lys mm."
F
Flemming (Holmegaard, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
19/01/2023
"utrolig vellignende"
user social avatar
Natasha (Kongens lyngby, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
09/01/2023
"Det eneste problem med produktet er når man tænder lampen. Når den tændes ser den lidt støvet ud. Jeg har prøvet at gøre den ren, men det hjælper ikke. Bortset fra det er den meget flot og smuk"
... se mere
user social avatar
Anette (Hjortshøj, DK)
købte: Træformet 3D lampe med træfod
28/12/2022
"Flot træ med lys perfekt til mine forældre "
Beskrivelse

Personaliserede 3D-lamper med lysende træfod

Revolutionen inden for boligindretning er her: Originale 3D-lamper med lys , som du kan tilpasse med billede, efter eget ønske. Du skal bare uploade dit yndlingsbillede af dig, sammen med din partner, familie eller ethvert andet design som motiverende sætninger eller dine navne... Så trykker vi motivet på din lampe i fuld farve.

Du kan vælge mellem et uendeligt antal foruddesignede skabeloner, som du kan ændre efter din smag, eller du kan skabe din egen personlige lampe fra bunden. De designs du skaber, har en endnu mere speciel charme, og det bedste af det hele er, at der ikke er to lamper, der er helt ens. Det er og bliver en unik genstand. Lyder det ikke næsten for godt til at være sandt?

Disse LED-bordlamper leveres med et USB-kabel, så du kan tilslutte dem til en hvilken som helst USB-enhed eller til en hvilken som helst stikkontakt i dit hjem ved hjælp af en USB til stikkontakt-adapter. Den har et ca. 95 cm langt kabel med en praktisk tænd/sluk-knap. For at slukke lyset skal du blot trykke på knappen eller trække stikket ud af kablet. Der kræves ingen batterier.

Den plade, som vi trykker dit design eller fotografi på, er lavet af stift gennemsigtigt akryl, et meget modstandsdygtigt og holdbart materiale. Fotorammens bund er lavet af lyst træ, og det hvide lys skaber en varm atmosfære som intet andet. Det vil give et spektakulært touch til ethvert rum og oplyse billedet.

Dette vil ikke være en lampe som alle andre, og den vil ikke gå ubemærket hen af nogen. Personlige lamper er en perfekt gave til enhver lejlighed, f.eks. som en gave til Valentinsdag (med jeres yndlingsbillede sammen), parrets bryllupsdag, fødselsdag eller til enhver anden særlig lejlighed.

En unik gave og samtidig et super originalt dekorativt element, der vil blive en uforglemmelig souvenir.

Personlig 3D lampe med hjerteform

Vælg den model, der passer bedst til dine behov og skab en unik lampe

Til romantikerne:

Leder du efter en gave til en person, du holder meget af? Den 3D-hjerteformede lampe er ideel til de mest romantiske. Den perfekte gave til Valentinsdag eller til et særligt jubilæum, din partner vil helt sikkert ikke vente på denne detalje og vil blive vildt begejstret og glad for den romantiske lampe!

Perfekt til at dekorere deres natbord eller ethvert hjørne af deres kærlighedsredde. Vælg dit yndlingsbillede fra jeres sidste rejse eller det første billede, I tog sammen, og skab et minde, I aldrig vil glemme.

Til den hjemmegående:

I dette tilfælde er fotorammen i form af et hus det ideelle supplement. Til at dekorere ethvert hjørne af dit hjem. Da den desuden kan tilpasses personligt, kan du få den til at passe til din indretning, så den bliver en del af den, giver lys og giver en meget varmere atmosfære på en enkel måde.

Dens husform gør den hyggelig i sig selv, og den vil være perfekt på ethvert møbel, hylde eller natbord, hvilket giver den et fornemt og smuk stil på samme tid. Vores hjem skal være et sted, hvor vi føler os godt tilpas, beskyttet, et sted, hvor timerne går, uden at vi bemærker det, og med din nye lampe vil du kunne give det den varme, det fortjener.

Til dem, der af fans af klassiske dekorationer:

3D-lampen med en rektangulær form er ideel til de mest klassiske, dem, der ønsker at bringe et strejf af lys, men uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Du kan vælge et sjovt og muntert design eller et mere neutralt og enkelt design.

Det er som at male på et tomt lærred, du er selv skaberen af designet, og du er sikker på at det kommer til at se perfekt ud.

Personlig USB lamper

For dem, der elsker jul:

Hvem elsker ikke julen? Det er en af de mest magiske og fortryllende tider på året. En lampe i juletræsform er et must. Ved juletid er husene altid dekoreret på en særlig måde, med en masse lyskæder og alting skinner og skaber lys i mørket.

Det er kedeligt at dekorere huset på samme måde hvert år, og derfor er den personlige træformede fotoramme perfekt til at dekorere dit hjem, og det vil være nemt at lave en ny, hvert år.

Det er det perfekte dekorative element til ethvert hjørne af hjemmet, det har en speciel form, der kan bruges til at dekorere til jul, men det er også ideelt til resten af året. Grunden er at det kan personaliseres, så du kan vælge at skabe et design, der passer hele året rundt, og som ikke behøver at blive taget ned, når julen er forbi. Desuden vil det skabe hygge og gøre stuen eller en af værelserne unikke.

For dem, der elsker kæledyr:

De små pelsede dyr, der følger os i vores hverdag, er også en del af familien. 3D-lampen med poteaftryksform er perfekt til dem. Upload et billede af dit kæledyr, skriv dets navn, fødselsdato, en sætning eller citat, der betyder noget for dig og for dit kæledyr. Dit kæledyr vil ikke kunne læse det, men vil helt sikkert kunne se sit lille ansigt lyse op i jeres hjem.

Med vores personlige 3D lamper, kan du udtrykke, hvor meget du elsker dit kæledyr, og kan også sagtens fungere som en måde at mindes et kæledyr, i har mistet. På den måde, vil minderne ikke gå i glemmebogen og vil blive holdt i live. Det er en detalje, du vil kunne beholde for evigt.

Foto lamper med forskellige former

Giv en personlig lampe, og skab liv i dem du elskers liv.

Ved du allerede, hvem du vil give lampen i gave til? Uanset hvilket design du har tankerne, har vi mulighed for at fremstille det. Den personaliserede LED-lampe med foto, vil give et smil på læben hos din partner, familie eller venner. Send os din idé, og så gør vi den til virkelighed.

Det eneste du skal gøre er at lade din kreativitet få frit løb, personliggøre din fotoramme med den form du bedst kan lide, og fylde dit hjem med lys. Det vil helt sikkert blive en unik og personlig gave, der sent vil blive glemt.

Tags af 3D Lamper med Træfod