Personlig husformet 3D lampe med træfod

186 kr.
antal:
Lampe
Vælg en mulighed: Husformet 3D lampe med træfod
  • Størrelse: 18,9 cm (bredde) x 21 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • USB-kabel Inkluderet. Ingen batterier påkrævet.
  • Hvidt LED-lys.
  • Materiale af bunden: naturtræ. Materiale af plade: gennemsigtig akryl.
  • Design eller foto trykkes i farver på akrylpladen.
  • ID: #16231
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image
review image
review image

user social avatar
Emma (Odense n, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
25/11/2022
"super god kvalitet elsker det! Jeg sætter ikke et billede ind fordi, at gaven er personlig og ved ikk hvordan min familie vi have det, med at jeg sendte det ind."
user social avatar
Anna (Haarby, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
24/10/2022
"Fantastisk til gave"
user social avatar
Regitse (Suldrup, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
19/10/2022
"Kvaliteten af billederne på produktet sidder lige i skabet. Mega flot og god til at give i gave!"
user social avatar
EdoŞ (Brøndby, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
12/10/2022
"Fint. Ik noget stort"
user social avatar
Mathilde (Varde, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
15/09/2022
"Dn er flot og jeg har også selv bestilt en "
A
Anette (København, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
24/06/2022
"Varen var som forventet."
user social avatar
Birgitte (Faxe ladeplads, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
12/05/2022
"Super hurtig levering og god kvalitet "
K
Kasthuri (Give, DK)
købte: Hjerteformet 3D lampe med træfod
12/05/2022
"Virkelig god kvalitet"
E
Edel johanne (Kolding, DK)
købte: 3D lampe med træfod rektangulær
10/02/2022
"Hurtig levering og super godt produkt!"
Beskrivelse

Personaliserede 3D-lamper med lysende træfod

Revolutionen inden for boligindretning er her: Originale 3D-lamper med lys , som du kan tilpasse med billede, efter eget ønske. Du skal bare uploade dit yndlingsbillede af dig, sammen med din partner, familie eller ethvert andet design som motiverende sætninger eller dine navne... Så trykker vi motivet på din lampe i fuld farve.

Du kan vælge mellem et uendeligt antal foruddesignede skabeloner, som du kan ændre efter din smag, eller du kan skabe din egen personlige lampe fra bunden. De designs du skaber, har en endnu mere speciel charme, og det bedste af det hele er, at der ikke er to lamper, der er helt ens. Det er og bliver en unik genstand. Lyder det ikke næsten for godt til at være sandt?

Disse LED-bordlamper leveres med et USB-kabel, så du kan tilslutte dem til en hvilken som helst USB-enhed eller til en hvilken som helst stikkontakt i dit hjem ved hjælp af en USB til stikkontakt-adapter. Den har et ca. 95 cm langt kabel med en praktisk tænd/sluk-knap. For at slukke lyset skal du blot trykke på knappen eller trække stikket ud af kablet. Der kræves ingen batterier.

Den plade, som vi trykker dit design eller fotografi på, er lavet af stift gennemsigtigt akryl, et meget modstandsdygtigt og holdbart materiale. Fotorammens bund er lavet af lyst træ, og det hvide lys skaber en varm atmosfære som intet andet. Det vil give et spektakulært touch til ethvert rum og oplyse billedet.

Dette vil ikke være en lampe som alle andre, og den vil ikke gå ubemærket hen af nogen. Personlige lamper er en perfekt gave til enhver lejlighed, f.eks. som en gave til Valentinsdag (med jeres yndlingsbillede sammen), parrets bryllupsdag, fødselsdag eller til enhver anden særlig lejlighed.

En unik gave og samtidig et super originalt dekorativt element, der vil blive en uforglemmelig souvenir.

Personlig 3D lampe med hjerteform

Vælg den model, der passer bedst til dine behov og skab en unik lampe

Til romantikerne:

Leder du efter en gave til en person, du holder meget af? Den 3D-hjerteformede lampe er ideel til de mest romantiske. Den perfekte gave til Valentinsdag eller til et særligt jubilæum, din partner vil helt sikkert ikke vente på denne detalje og vil blive vildt begejstret og glad for den romantiske lampe!

Perfekt til at dekorere deres natbord eller ethvert hjørne af deres kærlighedsredde. Vælg dit yndlingsbillede fra jeres sidste rejse eller det første billede, I tog sammen, og skab et minde, I aldrig vil glemme.

Til den hjemmegående:

I dette tilfælde er fotorammen i form af et hus det ideelle supplement. Til at dekorere ethvert hjørne af dit hjem. Da den desuden kan tilpasses personligt, kan du få den til at passe til din indretning, så den bliver en del af den, giver lys og giver en meget varmere atmosfære på en enkel måde.

Dens husform gør den hyggelig i sig selv, og den vil være perfekt på ethvert møbel, hylde eller natbord, hvilket giver den et fornemt og smuk stil på samme tid. Vores hjem skal være et sted, hvor vi føler os godt tilpas, beskyttet, et sted, hvor timerne går, uden at vi bemærker det, og med din nye lampe vil du kunne give det den varme, det fortjener.

Til dem, der af fans af klassiske dekorationer:

3D-lampen med en rektangulær form er ideel til de mest klassiske, dem, der ønsker at bringe et strejf af lys, men uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Du kan vælge et sjovt og muntert design eller et mere neutralt og enkelt design.

Det er som at male på et tomt lærred, du er selv skaberen af designet, og du er sikker på at det kommer til at se perfekt ud.

Personlig USB lamper

For dem, der elsker jul:

Hvem elsker ikke julen? Det er en af de mest magiske og fortryllende tider på året. En lampe i juletræsform er et must. Ved juletid er husene altid dekoreret på en særlig måde, med en masse lyskæder og alting skinner og skaber lys i mørket.

Det er kedeligt at dekorere huset på samme måde hvert år, og derfor er den personlige træformede fotoramme perfekt til at dekorere dit hjem, og det vil være nemt at lave en ny, hvert år.

Det er det perfekte dekorative element til ethvert hjørne af hjemmet, det har en speciel form, der kan bruges til at dekorere til jul, men det er også ideelt til resten af året. Grunden er at det kan personaliseres, så du kan vælge at skabe et design, der passer hele året rundt, og som ikke behøver at blive taget ned, når julen er forbi. Desuden vil det skabe hygge og gøre stuen eller en af værelserne unikke.

For dem, der elsker kæledyr:

De små pelsede dyr, der følger os i vores hverdag, er også en del af familien. 3D-lampen med poteaftryksform er perfekt til dem. Upload et billede af dit kæledyr, skriv dets navn, fødselsdato, en sætning eller citat, der betyder noget for dig og for dit kæledyr. Dit kæledyr vil ikke kunne læse det, men vil helt sikkert kunne se sit lille ansigt lyse op i jeres hjem.

Med vores personlige 3D lamper, kan du udtrykke, hvor meget du elsker dit kæledyr, og kan også sagtens fungere som en måde at mindes et kæledyr, i har mistet. På den måde, vil minderne ikke gå i glemmebogen og vil blive holdt i live. Det er en detalje, du vil kunne beholde for evigt.

Foto lamper med forskellige former

Giv en personlig lampe, og skab liv i dem du elskers liv.

Ved du allerede, hvem du vil give lampen i gave til? Uanset hvilket design du har tankerne, har vi mulighed for at fremstille det. Den personaliserede LED-lampe med foto, vil give et smil på læben hos din partner, familie eller venner. Send os din idé, og så gør vi den til virkelighed.

Det eneste du skal gøre er at lade din kreativitet få frit løb, personliggøre din fotoramme med den form du bedst kan lide, og fylde dit hjem med lys. Det vil helt sikkert blive en unik og personlig gave, der sent vil blive glemt.

Tags af 3D Lamper med Træfod