Personlig notesbog A7 med tryk

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Praktisk kompakt størrelse til at bære i tasken.
  • Inddelte blade.
  • lodret åbning med ringe.
  • Ideel reklamegave.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personlige mini spiral notesbøger

I dag har næsten alle deres smartphone med sig. Men hvis der er noget, der ikke går af mode, og som altid er godt at have med sig, så er det papir og kuglepen. Vi anbefaler vores mini notesbøger med foto, da deres små størrelser gør dem nemme at have med i tasken eller rygsækken hver dag.

I modsætning til dem, du finder i butikkerne, kan du her designe dem, så de passer til din smag med dine yndlingsfotografier, et smukt design eller en motiverende tekst. Hvis du ikke ved hvordan man designer spiral notesbøger, skal du ikke bekymre dig, for vores editor er nem at bruge. Når du går ind i den, har du skabeloner til rådighed, der blot skal designes en smule, for at gøre den unik. Du kan også vælge at personalisere det helt selv.

Bladene er kvadratiske og åbningen er lodret ved hjælp af en spiral, så du kan bladre på en lettere måde. Det er et fantastisk værktøj til at tage hurtige noter, men de kunne også gives væk som reklamegaver, hvis du har brug for det. Vi har store mængderabatter, hvilket vil sige at hver enhed bliver billigere, afhængig af hvor mange du bestiller. Bestil en A7 spiral notesbog med logo eller kontaktinformation.