Personlig aflang metal nøglering

nøglering
60 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 36 min.

Detaljer
  • Størrelse: 2,5 cm (bredde) x 6,3 cm (højde) x 0,5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: metallisk.
  • Med 1 et eller 2 forskellige design.
  • ID: #17023
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Aflang nøglering i metal med et design eller foto efter eget valg.

En diskret, original, personlig og... unik! Dette er en rektangulær nøglering i metal med en aflang form, hvor du kan tilføje et foto, navn, tekst eller et design efter eget valg. Den er personliggjort på den ene side, er meget modstandsdygtig og har den ideelle størrelse til at ledsage dine nøgler i det daglige.

Vi har alle sammen nøgleringe, det er et universelt faktum, og alle kan lide dem. Nøgleringe gør vores nøgler genkendelige ved første øjekast, og de er også den ideelle gave og souvenir til at give til en særlig person.

Personliggør nøgleringen efter dine ønsker

Prøv at tilføje et særligt foto eller en sætning, som I begge kan lide. Vi har også forudbestemte designs i vores online redigeringsværktøj, som er meget intuitiv og gør det meget nemt for dig at gøre det design, du havde i tankerne, til virkelighed. På grund af sin form er et meget populært design til denne mini nummerplade nøglering, hvor du tilføjer et navn eller en dato efter eget valg, så den ligner en personlig nummerplade til bilen - vi er sikre på, at de vil elske den!

Den ideelle gave

Hvem har ikke en nøglering på sit nøglebrundt, eller endda flere af dem? Det er en enkel måde at huske et øjeblik eller en elsket person på, hver gang vi går ud og ind af huset. Findes der en bedre måde at bringe et smil frem på end med en nøglering?

En fødselsdag, fars dag, et jubilæum... eller bare fordi du elsker den pågældende person, og du vil minde ham/hende om det med en detalje, som du ved ikke vil blive liggende i bunden af en skuffe: den aflange metal nøglering kan være din allierede til at overraske, uden at det går ud over din lomme. Det er også et ideelt produkt til merchandising og virksomheder, da det bliver mere økonomisk, jo større antal enheder, jo mere økonomisk.

Personlig aflang nøglering som nummerplade