Personlig akryl nøglering med navn og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: methacrylat/akryl. Du kan vælge mellem forskellige farver.
  • Op til 12 tegn i teksten.
  • Størrelsen er variabel afhængigt af tekstens længde. Maksimal bredde: 8 cm. Maksimal højde: 3 cm.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Personaliserede nøgleringe med navn eller tekst

Nøgleringe med form som et navn giver et nyt twist til de personlige nøgleringe. På denne type nøgleringe bestemmer du selv, hvilket navn du ønsker at få vist. Det kan være et hvilket som helst ord eller en hvilken som helst tekst, så længe det er inden for det tilladte antal tegn. Vi laver en nøglering med silhuetten af det navn, du tilføjer.

Nøgleringen er lavet af methacrylat af høj kvalitet og tykkelse, og vil have den form som din tekst har, med et meget glat finish, der gør den behagelig at røre ved. Derudover kan du vælge mellem forskellige varianter af farver og mellem forskellige skrifttyper, så nøgleringen passer 100% til din smag.

Målene er variable, hvilket vil sige at afhængigt af længden af det navn eller ord du indtaster. Under alle omstændigheder er den maksimale længde 8 cm. og den maksimale højde 3 cm. Størrelsen af hvert enkelt bogstav varierer af navnet. Hvis nøgleringen indeholder et navn på 3 bogstaver, vil disse være større, end hvis nøgleringen har et navn på 12 bogstaver.

Nøglering med navn til rygsæk

Denne type formede nøgleringe er en perfekt gave til alle, uanset køn eller alder. Selv om det er sandt, at det er almindeligt anvendt i form af nøgleringe med navn til børn. Når de små går i skole med rygsækken på ryggen, vil de elske at have en nøglering med deres navn, påmonteret deres skoletaske. Det tjener til at identificere, hvem der ejer rygsækken, og det giver også et originalt dekorativt pift.

Mange voksne har nøgleringe med deres navn, eller navnet på deres partner eller deres barn, enten som en normal nøglering til at holde på nøglerne eller til at have hængende på tasker, rygsække, på barnevognen osv.

Personlig noeglering med navn

3D-nøgleringe med navn

Denne type silhuet nøgleringe er også kendt som "3D nøgleringe med navn". Grunden er, at produktet er skåret med den nøjagtige form af de bogstaver, der udgør navnet, og det endelige udseende er tredimensionelt med et relief, der giver et elegant og meget originalt udseende.