Personlig ansigtsmaske med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Velgørenhedsprodukt ❤
 • Type: genanvendeligt og hygiejnisk mundbind.
 • Opfylder standarderne til UNE 0065 i åndbarhed og effektivitet af bakteriefiltrering.
 • Vores mundbind er blevet testet i henhold til UNE-EN 14683: 2019 + AC: 2019
 • Åndbarhed: 40 ± 1 / Bakteriel Filtration Effektivitet (EFB): 91,88 ± 3,29
 • Materiale: 92% polyester + 8% EA. Behandling: vandafvisende og antibakteriel.
 • Genanvendelige i mere end 30 vaske. Vaskbar ved 60 grader.
 • Med justerbare elastikker. En ørebeskytter er inkluderet med hver maske.
se merese mindre
Vælg en mulighed:
Ansigtsmaske Voksen
51,92 kr.
Ansigtsmaske Voksen
Ansigtsmaske Børn
51,92 kr.
Ansigtsmaske Børn
Voksen maske Ergonomi Godkendt
51,92 kr.
Voksen maske Ergonomi Godkendt
Ergonomi godkendt maske Børn
51,92 kr.
Ergonomi godkendt maske Børn
Ansigtsmaske Voksen Ikke personlig
7,10 kr.
Ansigtsmaske Voksen Ikke personlig
Ansigtsmaske Voksen Ikke personlig (Pakke på 5)
22,04 kr.
Ansigtsmaske Voksen Ikke personlig (Pakke på 5)
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Hygiejniske og godkendte ansigtsmasker med UNE 0065 certificering

Ansigtsmaskerne opfylder alle kriterierne for åndbarhed og effektivitet af bakterie filtrering beskrevet i UNE:0065 og er testet i henhold til UNE-EN 14683:2019+ AC:2019

Resultater

 • Åndbarhed 40 ±1
 • Effektivitet af filtrering af bakterier (EFB): 91,88 ± 3,29

UNE 0065:2020 er den specifikke og gældende regulering for genanvendelige hygiejniske ansigtsmasker og mundbind til voksne og børn. Den beskriver krav til materialer, design, mærkning og brug.

Vores ansigtsmasker er testet i en tilfredsstillende grad i forhold til kriterierne for åndbarhed (differenstryk) og effektivitet af bakterie filtrering i henhold til standard EN 14683:2019+ C 2019 af AITEX-laboratoriet med testnummer 2020TM1086. Ansigtsmaskerne overholder reguleringen for effektivitet af bakterie filtrering. (BFE) 91,88 ± 3,29

Masken er lavet af godkendt tekstil og behøver ikke et filter.

Skema over mål og størrelser på ansigtsmasker

Egenskaber

 • Åndbar
 • De absorberer ikke væsker eller luft
 • Kan maskinvaskes på op til 60 grader
 • Kan klare mere end 30 vaske
 • Klæber ikke til huden og ansigtet
 • Absorberer ikke sved
 • Forhindrer allergier såsom støv, bakterier, røg, forurening, aske og pollen
 • Begrænser overførslen af ​​infektiøse agenser, der udåndes af brugeren i miljøet og til andre, de beskytter også mod transmission af spyt fra syge eller smittebærere

Alle mål og størrelser af disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket i fremstillingsprocessen, hvor billedet printet på stoffet. Afhængig af typen af ​​vask (temperatur, varighed osv.) Kan masken krympe en smule.

Egenskaber

Hvilke slags masker og mundbind skal drenge og piger bruge?

I tilfælde af brug af ansigtsmasker skal raske drenge og piger fra 3 år bruge hygiejniske mundbind i henhold til aldersgruppe.

I forhold til aldersinterval, eksisterer der 3 størrelser af ansigtsmasker for børn i alderen 3 til 12 år. Husk desuden, at det er vigtigt, at en voksen kontrollerer at ansigtsmasken sidder ordentligt. Desuden er det vigtigt, at den bliver taget ordentligt på såvel som af.

Børn, der er testet positive over for COVID-19, og har symptomer eller er asymptomatiske, bør helst bruge kirurgiske mundbind eller hygiejniske ansigtsmasker med en gældende UNE-specifikation. Vores masker er hygiejniske og med UNE UNE 0065:2020-specifikationen

Rengøring og desinfektion af genanvendelige ansigtsmasker

De følgende metoder kan alle bruges:

 • Vask og desinficér ansigtsmaskerne med normalt rengøringsmiddel og vand, der har en temperatur mellem 60º og 90º (normal vaskemaskinecyklus).
 • Brug et af de virucidale produkter, der er godkendt af sundhedsministeriet til PT2 (miljømæssig anvendelse) at har bestået test standard 14476 for virucid aktivitet og er registreret til brug i det offentlige rum. Dets anvendelse vil være i overensstemmelse med producentens anbefalinger, idet der lægges særlig vægt på om produktet skal fortyndes eller ej, og den tid desinfektionen tager. Når maskerne er blevet desinficeret, skal det vaskes med rigeligt sæbe og vand for at fjerne eventuelle kemiske rester og derefter lade dem tørre.

Solidaritetsmasker

Vores godkendte genanvendelige ansigtsmasker er også solidariske. Siden begyndelsen af pandemien forårsaget af COVID-19 har vi doneret tusindvis af ansigtsmasker gratis til institutioner, plejehjem og andre organisationer, der havde brug for masker, på grund af den eksponentielle vækst i efterspørgslen efters dette produktkulle forsynes med masker på grund af den eksponentielle vækst i efterspørgslen efter dette medicinske produkt.

Godkendt og genanvendelig ansigtsmaske af stof

Hvor kan jeg købe personaliserede mundbind og ansigtsmasker?

Vores onlinebutik er det ideelle sted at designe dine egne masker. De er godkendte, opfylder alle standarder og desuden er de vaskbare. Ved hjælp af vores online editor, kan du uploade de fotos, designs eller tekster, som du vil have vist på ansigtsmasken. Vi fremstiller produktet i overensstemmelse med alle sikkerhedsprotokoller, og vi sender ordren til den adresse, du angiver på det tidspunkt, hvor du færdiggøre din ordre hos os.

Vi støtter op om ideen om at bruge godkendte smukke ansigtsmasker da det udover at være obligatorisk, så har vi også en pligt overfor vores medmennesker at beskytte dem, men også os selv. Dette kan gøres sjovere ved at bære dekorerede masker. Det vil altså sige, at du tager ansvar på en original og sjov måde, der kan sætte et smil på læben hos folk.

Godkendte stofmasker

Denne beskyttelsesmaske, også kendt som mundbind, ansigtsmaske, stofmaske eller maske begrænser overførslen af smitsomme dråber, der udåndes af brugeren i miljøet og til andre, og beskytter også mod transmission gennem spyt fra syge mennesker eller smittebærere. Dette produkt er blevet populært som et resultat af sundhedskrisen forårsaget af COVID-19-virus (coronavirus), hvorefter myndighederne har anbefalet eller endda tvunget brugen af ​​antivirus masker. Denne situation har øget efterspørgslen og salget af ansigtsmasker mod coronavirus for at folk kan beskytte sig mod andre mennesker, der er mindre end 2 meter væk.

Personlig ansigtsmaske med navn

Ansvar overfor miljøet

Brug af vaskbare og genanvendelige masker er den bedste måde at hjælpe miljøet på. Ansigtsmasker til engangsbrug medfører mere spild og forurening.

Sikkerhed og protokoller

Vi producerer personlige ansigtsmasker, i vores faciliteter, der overholder protokoller og anbefalinger fra sundhedsagenturer. Vores prioritet er sikkerheden for vores medarbejdere, transportører og selvfølgelig slutbrugeren, såvel som vores kunder.

Hver maske pakkes individuelt i lukket plastfolie.

Hvordan tager man et mundbind på?

 • Vask dine hænder i 40-60 sekunder inden håndtering af masken.
 • Rør kun elastikkerne på masken.
 • Put den over næsen og munden, og sørg for, at der ikke er store mellemrum mellem dit ansigt og masken.
 • Sæt elastikkerne bag dine ører.
 • Undgå at røre ved ydersiden af ​​masken. Hvis du gør det, skal du vaske dine hænder før og efter.
 • Før du fjerner din ansigtsmaske, skal du vaske dine hænder.
 • Fjern den ved kun at røre ved de elastiske bånd.

Tip til korrekt fjernelse af masken

UNE 0065: 2020-protokollen angiver følgende trin, når det er tid til at fjerne en maske:

 • Vask hænder med sæbe og vand eller håndsprit før fjernelse.
 • Rør ikke ved delens front.
 • I tilfælde af brug af genanvendelige masker, bør den vaskes så hurtigt som muligt.
 • Vask dine hænder med sæbe og vand eller håndsprit efter fjernelse af masken.

Ørebeskyttere er inkluderet med hver ansigtsmaske

For hver maske du bestiller, hvad enten der er til voksne eller børn, medfølger en ørebeskytter. Dette hjælper med at beskytte dine ører mod elastikkerne, da der kan opstå irritation ved langvarig brug.

Ørebeskytteren til ansigtsmaskerne kan nemt klippes til, så størrelsen passer til børn og de yngre personer i familien.

Ansigtsmasker til virksomheder

Ved bestilling af 100 stks. falder omkostningerne pr. enhed drastisk, og det er muligt at give en større mængderabat. Vi giver store rabatter, så virksomheder og andre grupper, har mulighed for at bestille ansigtsmasker til overkommelige priser.

Ansigtsmasker med logo

Giv en maske med logoet, der matcher arbejdsuniformen, eller den samme maske med navn til medarbejderne. Det giver en en følelse af orden og effektivitet, både blandt medarbejderne og overfor dine kunder.

Sådan laver du en maske, der dækker munden

Vores online editor giver dig mulighed for at skabe personlige ansigtsmasker på en enkel og intuitiv måde. Du kan uploade fotos fra enhver mobil eller computer, tilføje tekster og redigere skrifttype, farve, størrelse osv. Du vil til enhver tid blive vist et billede af, hvordan ansigtsmasken kommer til at se ud, før du bestiller den.

Ørebeskytter medfølger hver ansigtsmaske bestilt

Hvordan ved man om en stofmaske er godkendt til brug?

De følgende certifikater garanterer, at de masker med design, som vi laver, er godkendte og opfylder de krævede akkrediteringer. I vores tilfælde er de homologerede genanvendelige masker fremstillet i Spanien.

Enhed akkrediteret af ENAC: Nº 12 /LE025 og Nº 12/LE427.