Garanteret levering på Fars Dag

Personlig Apple Watch rem med billede og tekst

apple watch rem
112 kr.
Mængderabat

Materiale
Farve

Detaljer

  • Størrelsesoversigt
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Personaliseringsmetode: gravering.
  • Kompatibel med Apple Watch, serie Ultra 2, Ultra, SE, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.
  • ID: #16895-359863
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige Apple Watch-armbånd

Hvem siger, at du er nødt til at bære dit Apple Watch ligesom alle andre? Vov og overrask med personlige Apple Watch-armbånd, som vil glæde dem, der ønsker at give deres tilbehør et særligt præg. I dette tilfælde deres Apple Watch.

Disse remme er lavet af forskellige materialer, som du kan vælge imellem, af højeste kvalitet og? personlig! Vælg den farve og det design, du bedst kan lide, og tilføj det, du ønsker: logo, sætning, tegning, motiv... Gør remmen lige så unik som dig selv.

Originale og unikke urremme

Disse remme er kompatible med Apple Watch-modeller med 38, 40, 41, 42, 44 og 45 mm store urkasser, og vi tilbyder modeller af forskellige materialer, der passer til din stil, alle af fremragende kvalitet, holdbare, stærke og lette at bære, som vil få dit ur til at skille sig ud og give det et strejf af elegance og originalitet.

Remmene er kompatible med alle disse modeller:

Model Rem
Apple Watch Series 8 Rem på 41 eller 45 mm
Apple Watch Series 7 Rem på 41 eller 45 mm
Apple Watch SE Rem på 40 eller 44 mm
Apple Watch Series 6 Rem på 40 eller 44 mm
Apple Watch SE (1.ª gen.) Rem på 40 eller 44 mm
Apple Watch Series 5 Rem på 40 eller 44 mm
Apple Watch Series 4 Rem på 40 eller 44 mm
Apple Watch Series 3 Rem på 38 eller 42 mm
Apple Watch Series 2 Rem på 38 eller 42 mm
Apple Watch Series 1 Rem på 38 eller 42 mm
Personligt apple watch band

Vi har forskellige foruddesignede skabeloner til rådighed, som du kan redigere efter dine ønsker: tilføj eller fjern tekst, ændre motivet... Det er en intuitiv online editor, som gør det nemt for dig at designe din egen apple watch rem. Men hvis du er en meget kreativ person, og du allerede har fået lavet en model, kan du tilføje det ved at skabe dit produkt helt fra bunden, helt personligt tilpasset af og til dig!

Vi har forskellige remmodeller i tre forskellige materialer: silikone, læder og øko-læder:

Silikone remme

Disse remme er de mest afslappede og sjove, da der findes forskellige farver. Materialet er fleksibelt og meget behageligt at have på. Den er personaliseret på overfladen, hvilket betyder at den ikke er graveret, men er personaliseret på overfladen. Den har en sikker lås, der lukkes med et spænde, så lukningen er fast og sikker.

Læderremme

Læderremmen er personliggjort på overfladen, ligesom silikoneremmen. Det der ændrer sig er materialet, som er læder, hvilket giver den et mere elegant og sobert udseende. Den er holdbar og slidstærk, men let og blød at have på. Den har syninger langs kanterne. Det klassiske metalspænde i klassisk stil giver remmen stabilitet og fasthed sammenlignet med den officielle Apple Watch rem pin- og spændebeslag. Ikke vandafvisende.

Personlig apple rem til apple watchBanda personalizada para reloj Apple Watch

Den perfekte gave til en personen der elsker hifi

Vi har alle nogen i vores omgangskreds, som elsker teknologi, især af mærket Apple. Det kan være en udfordring at give disse mennesker en gave. Derfor er en personlig Apple Watch rem det ideelle produkt til at overraske dem og sørge for, at det er en gave, de vil bruge i deres hverdag.

Det er naturligvis også en perfekt gave til dig selv: Lav dit eget apple watch band, der passer til din stil. Er du fan af et eller andet specielt, så kan du tilføje det til remmen. Du kan også vælge et mere klassisk design, såfremt det passer bedre til dig. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.