Personlig bærbar tavle med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: MDF (medium density fiberboard). Mærke: ChromaLuxe.
  • Indeholder to markører.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Beskrivelse

Har du glemt…?

Med en stresset hverdag, er det nemt at glemme forskellige ting. Hvis du ikke ønsker, at det sker for dig, så skal du organisere dine opgaver med vores personaliserede bærbare trætavle. Det vil hurtigt blive en af de vigtigste ting i dit hjem.

Tavlen er hvid og fremstillet af MDF-træ, der kan designes til din smag. Derefter kan der skrives på den med markører. Husk at ikke alle markører kan bruges, derfor sender vi 2 markører sammen med tavlen: En i sort og en i rød farve, så du kan skrive på den, uden at skulle bekymre dig. teksten kan efterfølgende slettes med en hvilken som helst klud.

Du kan bruge den personaliserede tavle til flere forskellige ting: Til indkøbslister, huskeliste, huslige pligter eller som en bærbar tavle, så børnene kan tegne og lege.

Du kan også designe den med en skabelon som fodboldbane, basketballbane, hvor du kan notere forskellige taktik og derefter forklare dem til dit hold.También puedes diseñarlo con el diseño de un campo de fútbol o baloncesto para escribir las diferentes tácticas y explicarlas al equipo.

Hvad er MDF-træ?

MDF er en forkortelse for Medium Density Fibreboard. Det er en særlig kategori af træfiberplader. Dette materiale er fremstillet fra træfiber (85%) syntetisk komprimeret lim (15%). Det har en højere densitet end traditionelle spånplader eller krydsfiner. Farven er desuden ensartet på hele træstykket og har ingen trækorn.

Fordelene ved det skinnene ChromaLuxe træ

  • Billederne er smeltet direkte ind i vores specialbelagte træfiner, hvilket skaber en uovertruffen farve- og opløsningsevne.
  • De unikke substrater og belægninger giver en utrolig ridse- og slidstyrke.
  • Disse trætryk holder hele livet og er modstandsdygtige overfor gulning, vind og vejr.
  • Disse paneler kan tørres af med en klud og ethvert universalrengøringsmiddel, så dit billede kan skinne uden besvær.
ChromaLuxe