Personligt billede med træramme

billede
127 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 7 min.

Form
Størrelse
Farve på ramme

Detaljer

  • Størrelse: 15 cm (bredde) x 20 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Direkte print på 5mm tyk stiv skumplade.
  • Indrammet i træ (flere farver at vælge imellem).
  • Med beslag så den nemt kan hænges op.
  • ID: #13737-5072
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Billeder med træramme

Billeder med det fotografi eller billede, du ønsker som vi indrammer med en elegant træramme. Du kan vælge rammens farve: sort, hvid eller naturlig (brun). Billedet leveres med ophæng.

Fotografiet er trykt direkte på en bund af en hård skumplade med en tykkelse på 5 mm. Dette materiale er ekstremt let, modstandsdygtigt og viser en høj kvalitet af farvetryk.

Dette produkt er ideelt for dem, der ønsker at forstørre deres fotografier og få dem indrammet. Desuden er det et produkt, der passer i de fleste rum, hvad enten det er i stuen, soveværelset eller andre steder. Du kan bestille dine billeder med ramme i alle størrelser. Vi tilbyder de mindste fra 15x20 cm til billeder der måler mere end 1 meter.

Det er nemt at personaliserede billedet, takket være vores Online Editor. Du behøver ikke at installere noget software, eller andre plugins. Du skal blot vælge den ønskede størrelse og vælge en af de foruddesignede skabeloner, der er til rådighed. Der findes skabeloner med børnemotiver, Valentinsdag, til Mors Dag, Til Fars dag, til Jul og meget andet. På skabelonerne har du mulighed for at tilføje de fotos eller tekster som du vil. Det kan være alt fra 1 billede, til en hel collage af fotos.

Har du mod på det kan du også personalisere vores produkter helt fra bunden. Det vil sige, at du ikke behøver at bruge vores skabeloner, hvis du ikke ønsker det. Du skal blot uploade dine egne billeder, tekster eller andet. Uanset hvad det er, trykker vi det på overfladen af billedet.

Billede med traeramme

Format og rammestørrelser

For at gøre det mere overskueligt, når du skal vælge størrelsen på dit billede har vi klassificeret alle størrelser efter format. Inden for hvert format er alle størrelser vist i forhold til hinanden. De tilgængelige formater er:

  • Rektangulært format 3:2: er de rektangulære mål, der har forholdet 3:2, dvs. at for hver 3 cm. lang, er der 2 cm. bredde. Det er en rektangulær form, der ligger tættere på panoramabillederne end på de firkantede, dvs. de er ret langstrakte. Den mest populære størrelse for dette format er 40x60 cm.
  • Firkantet format 1:1: Kvadratmål, alle sider har samme mål. Det er et meget moderne format takket være Instagram-fotos, som også er firkantede. Det er almindeligt at købe flere firkantede rammer for at skabe collager af billeder med forskellige fotos.
  • Panoramaformat 2:1: Det er meget langstrakte panoramamål, som har et forhold på 2:1. Dvs. at de lange sider er dobbelt så lange som de kortere sider. Selv om de kan bruges til alle former for fotografering, bruges de ofte især til landskaber eller panoramafotografier.
Format og rammestoerrelser