Personlig blyantholder med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Lad ikke dine blyanter og kuglepenne forsvinde!

Der er intet mere ubehageligt end et skrivebord fyldt med kuglepenne og blyanter spredt på bordet. Du er nødt til at organisere det og have en sektion, hvor du kan arbejde mere komfortabelt, så du får en bedre organisering af rummet. personlige blyantholdere er en god måde at organisere det på.

Du har to modeller af blyantholdere at vælge imellem: keramik eller plast. Begge kan tilpasses, så du kan tilføje dit yndlingsbillede eller et design, som du kan lide. Det er vigtigt på ethvert kontor og også på ethvert skrivebord, hvor der sidder en studerende og læser.

Keramisk blyantholder

Vi elsker at have alt ryddet af vejen i vores hjem eller kontor. Vi taler ikke kun om udsmykningen, men også generel oprydning i hvert hjørne af hjemmet. Hvis du ligger inde med massere af blyanter og kuglepenne, kan vi anbefale vores keramiske blyantholder, fordi de er meget praktiske, og hjælper dig med at rydde op og få et rent skrivebord.

I modsætning til andre butikker kan du gøre det som du ønsker hos os og dermed få din egen personlige blyantholder med fotos, tekst eller med ethvert design. Vi har også forskellige skabeloner til rådighed, som du kan personalisere og justere, så du får et unikt design i et par simple trin.

De er lavet af keramik og har en højde på 12,7 cm, så det har et robust og meget solidt udseende. Takket være materialet er finishen meget mere levende og ser godt ud. Det er en ideel gave til universitets- og skoleelever, men de er også meget populære som reklamegaver.

Basic blyantholder

Hvis du elsker orden og renhed, skal du på dit kontor eller bord ikke gå glip af en blyantholder, hvor du kan have alle dine kuglepenne og blyanter samlet. Vores billige personaliserede blyantholdere er meget billige, men af ​​god kvalitet.

Toppen og bunden er lavet af stiv plast, mens resten er fleksibel blødgjort pap. Det er et basisprodukt på kontorer eller på bordet hos en studerende.

Hvad der adskiller os fra andre konkurrenter er den tilpasning, du kan tilføje på blyantholderen. Du kan vælge en af ​​vores skabeloner, eller hvis du foretrækker det, kan du lave dit eget design med dine yndlingsfotos og tekster. Du finder ikke en anden lignende i butikkerne, fordi det vil være en ny og eksklusiv model designet af dig.