Garanteret levering på Fars Dag

Personlig blyantholder med billede

blyantholder
97 kr.
Mængderabat

Materiale
Indvendig farve
Detaljer
  • Størrelse: 9 cm (højde) x 8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: keramik.
  • ID: #17087-490361
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Lad ikke dine blyanter og kuglepenne blive væk!

Der er intet mere ubehageligt end et skrivebord fyldt med kuglepenne og blyanter spredt på bordet. Du er nødt til at organisere det og have en sektion, hvor du kan arbejde på en mere behagelig og konfortabel måde. Personlige blyantholdere er nok den allerbedste måde at få orden i sagerne på.

Du har to modeller af blyantholdere at vælge imellem: keramik eller plast. Begge kan tilpasses, så du kan tilføje dit yndlingsbillede eller et design, som du kan lide. Det er vigtigt på ethvert kontor og også på ethvert skrivebord, hvor der sidder en studerende og læser.

Personlig blyantholder

I Danmark kaldes denne cylinderformede og gudsbenådet gave for en blyantholder. Her kan man både opbevare kuglepenne, blyanter, viskelæder og alle de andre ting som man har brug for i sin dagligdag til at skrive eller tegne. Den kaldes også en blyantholder til skrivebordet da det er stedet, hvor man ofte har den stående.

Keramisk blyantholder

Vi elsker at have alt ryddet af vejen i vores hjem eller på vores kontor. Vi taler ikke kun om udsmykningen, men også generel oprydning i hvert hjørne af hjemmet. Hvis du ligger inde med massere af blyanter og kuglepenne, kan vi anbefale vores keramiske blyantholder, fordi de er praktiske, og hjælper dig med at rydde op og få et rent skrivebord.

I modsætning til andre butikker kan du gøre det som du ønsker hos os og dermed få din egen personlige blyantholder med fotos, tekst eller med ethvert design. Vi har også forskellige skabeloner til rådighed, som du kan personalisere og ændre så du får et unikt design i et par simple trin.

De er lavet af keramik og har en højde på 12,7 cm, så det har et robust og meget solidt udseende. Takket være materialet vil slutresultatet se mere levende, flot og unikt ud. Det er en ideel gave til universitets- og skoleelever, men de er også meget populære som reklamegaver.

Personlig blyantholder med foto

Basic blyantholder

Hvis du elsker orden i dine sager og ønsker du måske at få ryddet op på kontoret, så skal du erhverve dig en blyantholder til kontoret hvor du kan have alle dine kuglepenne og blyanter samlet på et sted. Vores billige personlige blyantholdere er billige, men samtidig af god kvalitet.

Toppen og bunden er lavet af stiv plast, mens resten er fleksibel blødgjort pap. Det er et basisprodukt på kontorer eller på bordet hos en studerende.

Hvad der adskiller os fra andre konkurrenter er den tilpasning, du kan tilføje på blyantholderen. Du kan vælge en af vores skabeloner, eller hvis du foretrækker det, kan du lave dit eget design med dine yndlingsfotos og tekster. Du finder ikke en anden lignende i butikkerne, fordi det vil være en ny og eksklusiv model designet af dig.

Keramisk blyantholder med foto og navn