Personlig dokumentholder til baby

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Indeholder flere rum.
  • Ideel til opbevaring af fødselsbog, sundhedskort og babypapirer.
  • Materiale: stretch (100 % polyester). Kan vaskes i maskine.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personlig barnets bog

Dette produkt kan være kendt under forskellige navne: baby dokumentholder, fødselsbog, stofmappe til babyer osv. Den består af et stofhylster med flere rum, hvor du kan organisere og have alle den nyfødtes dokumenter. Hospitalspapirer, civilregistreringsdokumenter, det første id-kort... Opbevar alt i mapper, og tag det hele med i denne personlige dokumentholder.

Den bløde tekstur gør hylsteret mere velegnet til brug som et produkt i forbindelse med børnepasning og babyer. Og det bedste er, at det er personligt. Du kan vælge det design du kan lide, redigere det og tilføje dit barns navn. Du kan også tilføje billeder eller uploade et design efter eget valg og trin for trin oprette din egen personlige dokumentmappe.

Den åbnes på samme måde som en bog eller mappe, og på den ene side har den to små rum og på den anden side et større rum til mapper og større dokumenter. Den er 100 % fremstillet af tekstil og kan derfor vaskes i maskine. En meget fin og organiseret måde at opbevare alle dit barns dokumenter på ét sted.