Personlig drikkedunk til fodbold og cykling

flaske
75 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 21 timer 31 min.

Farve
Detaljer
  • Størrelse: 20 cm (højde) x 7ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 620 ml. Materiale: fleksibel plast.
  • BPA-fri. Med sikkerhedscertifikat "Food grade".
  • Med aftageligt skruelåg og flip-top-tud.
  • Vask i hånden. Ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • ID: #17099-418612
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig letvægts sportsflaske

Hold dig hydreret hele tiden, mens du dyrker din yndlingssport takket være den personlige sportsflaske! Det er den typiske fleksible plastikflaske (BPA-fri!) med en tud, så du kan drikke uden at skulle holde øje med hætten, og den har den perfekte størrelse til at have med i flaskeholderen på cyklen.

Og hvad kunne være bedre end en personlig cykelflaske? Vælg den farve, du bedst kan lide (vi har mange at vælge imellem!), det design, der fanger dit øje, og tilføj eller ændr det, du ønsker. Vi sørger for at fremstille dem med farvetryk i høj kvalitet - du vil se, hvor smukke farverne ser ud!

De er fremstillet af BPA-fri polyethylen (PE). BPA er stoffer, der ofte findes i plastik og er sundhedsskadelige, så du kan drikke af disse drikkedunke med ro i sindet. Det giver dem de optimale kvaliteter til fremstilling af genanvendelige vandflasker som dem, vi tilbyder her: Da de er lavet af fleksibelt plastik, er det en vandflaske, der ikke vejer særlig meget, og er desuden modstandsdygtige over for tab og stød. Det afgiver ikke smag eller lugt til fødevarer. Med en kapacitet på 620 ml er du garanteret ikke tørstig, når du cykler, er i fitnesscenteret eller på vej med dine venner.

Hold dig hydreret på den mest originale måde!

Ud over at de kan tilpasses fuldt ud, fås de i en række forskellige lyse farver at vælge imellem. Hvad angår personalisering, kan du skabe din flaske fra bunden med dit eget design, tegning, foto, initialer, logo eller tekst, eller hvis du foretrækker det, kan du vælge de foruddesignede modeller, som vi tilbyder dig i online redigeringsværktøjet.

Personlig cykel flaske

Bare rolig, værktøjet er meget intuitivt, og du kan redigere disse modeller, som du vil, tilføje, fjerne eller sætte det, du vil, som du vil, hvordan du vil og hvor du vil... Det er op til dig og din fantasi!

En anden meget almindelig mulighed er blot at personliggøre cykelflasken med et navn. Det er perfekt til at vide, hvem der ejer flasken, hvis den skulle blive væk i skolen, på kontoret, i fitnesscentret osv. Du kan vælge mellem mange skrifttyper, justere størrelsen, vælge farve.... Og takket være det komplette online redigeringsværktøj, kan du tilføje logoer, symboler eller et hvilket som helst billede ved siden af navnet.

Den perfekte gave til sportsmænd og -kvinder

For dem alle, cyklister, sportsfolk hvad kunne være bedre end en personlig vandflaske? Vi har alle sammen den fætter eller kusine i vores omgangskreds, som elsker at cykle, den søster, som elsker at tage en anden rute i bjergene hver søndag, eller den kæreste, som går i fitnesscenteret mindst tre gange om ugen. Hvis du leder efter en ideel gave, som du ved, at de helt sikkert vil bruge i deres hverdag, og som de vil blive rigtig glade for? så er du kommet til det rette sted!

Perfekt til grupper og hold

Der er endnu flere fordele, og det er, at der er mulighed for at få mængderabatter, så hvis du køber mange af de samme enheder, vil enhedsprisen blive kraftigt nedsat. Hvad mener vi med dette? Jo, takket være dette bliver dette produkt den ideelle gave til grupper, hold og alle former for arrangementer.

Personlig fleksibel drikkedunk til sport