Personlig Eco album med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Antal sider: fra 14 til 40.
  • Fås i 3 størrelser. bundet som ringbind.
  • Gennemsigtigt plastikomslag polypropylen 0.30mm.
  • Papirark 250 gr. satin.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Lav dit mest økonomiske billedalbum nu

De bedste øjeblikke i livet leves til det fulde, og foreviges ofte some billeder. Det er den bedste måde at huske på de særlige øjeblikke, for altid. Saml alle dine bedste billeder og minder i vores spiralfotoalbum

Dette billige spiralalbum fås i tre forskellige størrelser, så du kan vælg dem der passer bedst til det, du leder efter. Du kan tilføje mellem 14 og 40 sider. Arkene er lavet af blankt papir, hvilket garanterer et flot og skinnende slutresultat.

Da det er en indbundet format, er det lettere og mere behageligt at bladre mellem siderne. Forsiden er fremstillet af gennemskinneligt plastik, for en bedre beskyttelse af siderne. start med at designe dit spiralfotoalbum og hav altid dine bedste minder med dig.