Garanteret levering på Fars Dag

Personlig emaljeret kop

kop
75 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 8 cm (højde) x 8,5ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Krus i emaljeret messing.
  • Kapacitet: ca. 385 ml.
  • Ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • ID: #2837
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Emaljeret kop

Med den stigende popularitet af ​​sociale netværk er vintage kommet på mode igen. Hvis du også elsker denne trend og ønsker at være med, så anbefaler vi, at du køber vores vintage krus , som du kan designe. I butikkerne finder du mange ting, men de vil alle være ens. Vores produkter kan designes helt ned til mindste millimeter.

Vintage emaljeret krus har en kapacitet på ca. 385 ml, hvilket er ideelt til at starte dagen med, når du skal have kaffe eller te. Koppen er fremstillet af metal, hvilket ikke gør den egnet til mikrobølgeovn eller opvaskemaskiner.

Et krus eller en kop er altid en flot gave. Dine nærmest venner og familie, vil elske at få en gave, der både er praktisk og flot. Det unikke ved vores kopper, er at du kan tilføje billeder og designs på hele overfladen af den ydre side af koppen. Vælg farver, tekster eller et af vores smukke designs. Giv en personlig gave i dag.

Retro metalkrus med et foto efter eget valg

Dette krus er perfekt til alle der elsker vintage- eller retrostil, da dets design minder om de gamle klassiske messingkrus. Kruset er lavet af metal af høj kvalitet, hvilket gør det stærkt og holdbart. Desuden har kruset emaljefinish, der giver den et elegant og sofistikeret udseende. Det klassiske, vintage design passer ind i enhver indretning, hvilket gør det perfekt til alle og enhver som gave.

Men det bedste af det hele er, at du kan personliggøre det med et hvilket som helst foto du ønsker. Vil du have, at din partner altid skal have den med dig? Upload et foto af jer begge to, og overrask din partner med en unik og original detalje! eller hvis du foretrækker det, kan du uploade et billede af dit kæledyr, et landskab, dit yndlingscitatet, dit navn ... hvad du end ønsker.

Det personlige emaljerede krus er en perfekt gave til enhver særlig lejlighed, f.eks. jubilæer, bryllupper, eksamensbeviser, fødselsdage eller endda for at vise din kærlighed på ethvert tidspunkt af året. Desuden er størrelsen perfekt til at nyde din yndlingsvarme drik, f.eks. kaffe, te eller chokolade, og det klassiske, vintage design vil få dig til at nyde din kaffe med stil.