Personlige fleece tæpper med billede

tæppe
135 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 27 min.

Materiale
Størrelse
Finish

Detaljer

 • Størrelse: 70 cm (bredde) x 105 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Tykkelse: 290 gr/m2.
 • Personliggør med fotos eller designs efter eget ønske.
 • Egnet til vaskemaskine og tørretumbler.
 • Personaliseret på den ene side.
 • ID: #1426-1122
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Lav et tæppe med dine yndlingsbilleder

Universet af personlige gaver er bredt, og der findes mange forskellige produkter. Et af de mest solgte produkter er uden tvivl personlige fototæpper. Der er rektangulære tæpper, der fås i flere forskellige størrelser. Fra små tæpper, der er perfekte til babyer eller små børn, eller til at dække sofaer eller fodenden af sengen. Til store tæpper på over 2 meter til at have over sig i sengen eller på sofaen, mens du ser en serie eller film, tager en lur eller sover til middag.

Alle modellerne i vores udvalg af tæpper kan personaliseres på den ene side, og det er utrolig enkelt at personalisere dem. Du kan vælge mellem alle de gratis foruddesignede skabeloner, som vi tilbyder. Vælg den du bedst kan lide, og blot redigere de dele af designet, der kan tilpasses, f.eks. fotos, tekster, navne osv. Hvis du foretrækker det, kan du også lave et design helt fra bunden, helt efter din smag, og tilføje et design, der dækker hele tæppets overflade, eller flere fotografier, tekster osv. 100 % af overfladen kan personaliseres, hvilket betyder at der ikke vil være nogle hvide eller blanke margener på tæppet.

Ud over at vælge mellem forskellige størrelser kan du også vælge mellem de 3 modeller af tæpper, som vi har afhængigt af materialet: fleecetæpper, den mest klassiske og traditionelle løsning, meget blødt. Koral tæpper, som har en ekstra blød, fløjlsagtig tekstur, der er særlig behagelig at røre ved. Og endelig tæpper med lammeskind, som er fleecetæpper med et ekstra lag lammeskind på bagsiden. De er de tykkeste og varmeste tæpper som du kan bestille på vores hjemmeside.

Detaljer af de personlige fleecetæpper

De særlige egenskaber ved vores tæpper

Lad os se nærmere på egenskaberne ved vores forskellige modeller af tæpper:

Fleece tæpper (ternede)

Vores personlige fleece tæpper er en "standard" model af tæpper. Materialet er 100 % polyester og har en tykkelse på 3 mm og 290 gr/m2. De er fremstillet i Spanien, og grundfarven er hvid. Overfladen er konventionel plys. Disse tæpper har ikke problemer med afskalning, et problem, der består i, at der med tiden dannes små kugler eller fnuller på andre typer tæpper, som ødelægger produktet. Dette sker ikke med vores tæpper. De er af den bedste kvalitet på markedet.

Koral tæpper

Koral er et ultrablødt og varmt materiale, men også meget let (260 gr/m2). Disse koralfarvede tæpper er perfekte til nyfødte og babyer, piger og drenge, både på grund af deres ultrabløde touch, deres lethed og deres størrelser. De mindre størrelser er perfekte til de mindste i hjemmet. Og selvfølgelig også til voksne, der vælger de større størrelser.

Koral er et stof, der har været på markedet for sengetøj og tekstiler i forholdsvis kort tid. Vi kan sige, at Koral er en videreudvikling af det polære eller termiske stof. Det er 100 % polyester og har nogle varianter, f.eks. microline eller silkline.

Dette nye materiale er endnu blødere og varmere end almindeligt fleece. Den er ultrablød at røre ved, som fløjl, og det danner ikke fnuller. Det er et meget let materiale, men det føles stadig meget behageligt og varmt at have på.

Detaljer på personligt tæppe af lammeskind

Fleecetæpper med lammeskind

Hvis du ofte fryser, er dette det perfekte tæppe for dig, da det er det varmeste tæppe i vores udvalg. Det har et dobbelt lag: på ydersiden er den lavet af 100 % polyester af høj kvalitet. Denne side af tæppet er den side, som du kan personliggøre og designe efter din smag med dine yndlingsbilleder, tekster eller designs. Det andet lag er laget af lammeskind, og det er den side, der ikke kan personliggøres.

”Lammeskindet” er fremstillet af polyakrylstof (PAC), et stof, der ligner uld og er meget varmt, allergivenligt (det giver ikke allergi som uld) og kan vaskes i vaskemaskine. Du kan selv vælge farven af lammeskindet hvad enten det er: hvid eller sort. Tykkelsen er 490 gr/m2, hvilket er summen af tykkelsen af fleecetæppet (290 gr/m2) og tykkelsen af lammeskindet er (200 gr/m2).

Vaskeanvisninger

 • Maksimal vask ved 40º (modeller med lammeskind: højst 30º).
 • Må ikke centrifugeres
 • Tørretumbling: brug skånsom cyklus
 • Stryges ved skånsom vask (modeller med lammeskind: må ikke stryges).
 • Brug ikke blegemiddel eller rengøringsmidler

Certifikat for ikke-brændbarhed: ISO 12952-standard. Rapport 2011an2084.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan være påvirket af billedoverførslen og fremstillingsprocessen. Under tilskæring og varmtrykning kan de afvige op til syv centimeter fra de angivne mål.

Tæppernes vægt

Nedenfor kan du se vægten af tæpperne pr. m2 (vægt/m2: 290 gr/m2 ca. minimum).

Fleece tæpper

 • Størrelse 70 x 105 - 343 gr.
 • Størrelse 105 x 160 - 412 gr.
 • Størrelse 120 x 180 - 717 gr.
 • Størrelse 150 x 230 - 1.104 gr.

Tæpper med lammeskind

 • Størrelse 70 x 105 - 438 g.
 • Størrelse 105 x 160 - 694 g.
 • Størrelse 120 x 180 - 1.900 g.
 • Størrelse 150 x 230 - 2.000 g.

Kvalitetsgaranti

Det materiale, der er anvendt til fremstilling af dette produkt, er i overensstemmelse med OEKO-TEX®-certifikatet, som garanterer, at materialet opfylder de krævede kontrolkriterier, og det samme gælder for tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, indlæg osv. Tekstilmaterialer med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.

Etiqueta Certificado OEKO-TEX