Personlige foldede kort og invitationer med billede og tekst

16,81 kr.
antal:
#14992
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • 300 gr / m2 (mat, guld); 250 g / m2 (pergament, genbrugspapir, lineær, akvarel); 240 g / m2 (iriserende).
Foldet
Flade
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Papirtyper

Standardkort og invitationer

Vi kalder de mest basale kort for standardkort, da papirtypen også er almindelig. Papiret har en vægt på 250 gr/m2 i skinnende papir. Hvis du foretrækker et mat finish så har vi også det med en vægt på 300 gr/m2.

Premium-kort og invitationer

Premium-kort er dem, der har forskellige typer af papir, hvilket gør dem mere originale, slående og af bedre kvalitet. Du kan vælge mellem flere typer premiumpapir:

Gyldent Finish

 • Vægt: 300 g/m2 glat, metallisk.
 • Elegant, skinnende, metallisk finish i hvidguld farve, ideel til de vigtigste begivenheder og events.

Iriserende finish

 • Vægt: 240 g/m2 glat, metallisk.
 • Per definition iriserende betyder "at vise eller reflektere irisens farver." Et blank finish, der skifte farve afhængig af lyset.

Pergament finish

 • Vægt: 250 g/m2 ru.
 • Svarende til pergamentpapir med hensyn til den ru overflade og udseende af papiret.

Genbrugs finish

 • Vægt: 250 gr/m2 ru.
 • 100% genbrugspapir til dem der ønsker den grønneste mulighed uden at miste kvalitet.

Lineær finish

 • Vægt: 250 g / m2.
 • Papir med moderne linjer tekstur fint, med en let og subtil lineært design.

Akvarel finish

 • Vægt: 250 g / m2.
 • Varm tekstur med let og flot design svarende til et akvarel finish.

Almindelige ting du kan bruge kort til

Den mest populære og mest almindelige brug af denne type kort er til bryllupsinvitationer, dåb og nætter; samt invitationer til fødselsdage eller andre begivenheder, der kræver en invitation fra arrangøren. Selv inden for bryllups-, dåb- og konfirmationer bruges de ikke kun til at invitere vores venner og familie, men også til at organisere borde til gæster, hvor du kan skrive navnet på personerne, der skal sidde der. Du kan ydermere tilføje en illustration, billede eller andet til kortet.

Andre applikationer er som takkekort til en person eller gruppe, som vi vil takke af en eller anden grund eller endda som kort til at underrette din venner og familie om, at du er flyttet, til en anden bolig.

Og selvfølgelig kan de også bruges som reklame til virksomheder, professionelle arrangementer osv. Selvom det er rigtigt, at flyers og brochurer er mere populære til dette formål på grund af deres lavere pris på bekostning af en lavere vægt og tykkelse, kan kortene være en god mulighed for dem, der ønsker at vinde kunder med flotte reklamekort.

lav kort og invitationer med dit personlige design

Design dine egne personlige kort, eller vælg en af ​​vores allerede designede skabeloner. Denne type kort bruges hovedsageligt som invitationer til bryllupper, dåber, konfirmationer, fødselsdage og andre begivenheder.

Personalisering er total på hele overfladen og på begge sider, uden af efterlade hvide kanter eller margener.for hver side af papiret uden at efterlade nogen form for hvid margen eller område uden tilpasning. Gramvægten på disse kort ligger på mellem 240 og 300 gr/m2. De er tykkere end flyers og brochurer, mere almindelige som reklamer og ikke så meget som invitationer.

Der er flere størrelser at vælge imellem, såvel firkantede som rektangulære, alle i små formater (fra ca. 5 cm til 20 cm, i forskellige kombinationer).

Og derudover er der forskellige modeller og papirtyper fra den mest standard til andre meget originale, elegante og forskellige modeller.