Garanteret levering på Fars Dag

Personligt foto på træ med billede

billede
82 kr.
Mængderabat

Form
Størrelse
Finish

Detaljer

  • Størrelse: 15 cm (bredde) x 20 cm (højde) x 1,1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Vi printer dit foto direkte på træ.
  • Overfladen af billedet er af galicisk fyrretræ.
  • Indeholder metalbeslag til nemt ophæng.
  • ID: #16006-99254
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Fotos trykt på træ

Fotografier er stadig den bedste måde at indfange unikke øjeblikke på og gøre dem til evige minder. Nu kan du fylde dit hjem med minder med vores fotorammer i træ. Du skal blot overføre dine fotos til træ og vælge den størrelse du ønsker, så klarer vi resten. Du får et unikt billede af høj kvalitet, fordi vi printer fotos på træ ved at trykke det direkte på træet.

Du kan vælge mellem forskellige størrelser, så du kan dekorere alle rum i dit hjem med fotos på træ, som kommer fra galicisk fyrretræ. Find den, der passer bedst til dine behov. De er perfekte til stuen, fordi man ingen andre steder i huset har det mere hyggeligt. Vælg de bedste billeder med din familie, et smukt landskab eller et design som du kan lide, og dekorer dem med stil.

De er meget elegante og ideelle som gave til særlige lejligheder som f.eks. fødselsdage, jul eller jubilæum. Eller blot for at forny indretningen af dit hjem eller et hvilket som helst rum. Er det til en gave, så er vi sikre på at modtageren, vil blive glad og overrasket. Disse personlige billeder er unikke, og rører folk til tårer, når de ser dem.

Der medfølger metalplader til at hænge billedet op med, som nemt kan fastgøres på bagsiden af billedet ved at fjerne den medfølgende mærkat, der har klæbemiddel under sig.

Forskelle mellem de to typer overfladebehandlinger

Når du skal tilpasse et træbillede, kan du vælge mellem to typer finish: med træstruktur (naturlig) eller uden træstruktur.

Detaljer ved tryk af fotos paa trae

Tryk af foto på træ

Når du vælger at printe på træ med et "trælignende"-finish, bliver billedet printet direkte på overfladen af træet. På den måde vil de mørkere dele af billedet blive fremhævet, mens de hvide dele ikke bliver trykt. Derfor vil der i de lyse områder af billedet vises træets årer, hvilket giver en smuk, varm og hjemlig effekt.

Dette type finish, som vi også kunne kalde "naturlig", har en rustik og vintage æstetik, der kan give et meget specielt pift i soveværelser, værelser, i kælderen eller i spisestuen, og i ethvert rum som du ønsker at give et makeover eller para et ekstra pift.

Tryk på træ uden at det føles som træ

Hvis du vælger en ikke-struktureret træfinish, trykkes der først et lag hvid farve på træets overflade, og derefter trykkes det foto, du har tilføjet oven på det hvide lag. Dette finish viser fotografiet meget flottere og uden den store forskel i tekstur mellem de mørke og lyse områder, som det er tilfældet med tryk på træstruktur.

Forskellen i forhold til trykning med træstruktur er, at alle områder af fotografiet trykkes med denne finish, både mørke og lyse, og at den naturlige trækornseffekt ikke er så fremtrædende som med den anden type finish. Kornet er synligt, men meget mere subtilt.

Tryk af foto paa trae med og uden traeoverflade