Garanteret levering på Fars Dag

Personlig genanvendelig sandwichholder

sandwichholder
90 kr.
Mængderabat

Model
Detaljer
 • Størrelse: 18 cm (bredde) x 18 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale på indersiden: TPU-stof. BPA-fri og fødevaregodkendt. Pletafvisende og vandtæt.
 • Materiale på ydresiden: Oxford-stof (100 % vandtæt polyester). OEKO-TEX®-certificeret.
 • Kan tilpasses på ydersiden.
 • Praktisk lynlåslukning for fuldstændig fastgørelse. Kan vaskes i maskine.
 • ID: #16656
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig genanvendelig sandwichholder

Sig farvel til engangsemballage! Nu kan du opbevare din sandwich i denne personlige, genbrugelige sandwichholder på den mest økologiske og bæredygtige måde. Det er slut med madspild, takket være denne smart sandwichholder. Du får aldrig brug for plastiskindpakning eller staniol igen.

Denne praktiske sandwich holder har mange fordele i forhold til andre beholdere til opbevaring af mad. For hvert år, der går bliver vi mere og mere bevidste om at hjælpe og passe på miljøet. Vi forsøger at generere så lidt affald som muligt ved at undgå brug af engangsemballage. Her er genanvendelige madbeholdere den bedste løsning. Og også for din pengepung, for du kan genbruge dem så mange gange du vil, uden at det koster ekstra.

Vores personlige madholdere er fremstillet af to typer stof af høj kvalitet. Det stof, vi bruger til indersiden, er BPA-fri TPU-stof, hvilket garanterer, at det er godkendt til fødevarer og ideelt til brug med mad. Da det er vandtæt, hjælper det med at undgå eventuel "spild" af mad og gør det super nemt at rengøre. Du kan tørre den af med en fugtig klud eller tørre det af, når du er færdig. Den er klar til brug på et øjeblik.

Ydersiden er fremstillet af Oxford-stof, hvilket gør selve sandwichholderen ultralet. Hvorfor bære mere vægt end strengt nødvendigt? Den er perfekt til at have med overalt, og fylder mindre end en tupperware madkasse eller beholder.

Den har en lynlåslukning, hvilket gør den super praktisk, og du kan medbringe en sandwich, en baguette eller en anden slags frokost efter eget valg.

Personlig genanvendelse sandwichholder

Lav din egen økologiske sandwich- eller snackholder

Ud over alt det, vi har nævnt ovenfor er det, der gør dem virkelig specielle hos Wanapix, at de er personlige. Vælg mellem masser af forskellige designs i sjove og originale stoffer til de små eller mere diskrete og sofistikerede designs til voksne, som du kan personliggøre din nye personlige sandwichholder med. Og hvis der ikke er noget design, der passer 100 % til din personlighed, kan du skabe dit eget design fra bunden med vores online redigeringsværktøj.

Du har mulighed for at vælge mellem to størrelser, en til sandwiches og en mere firkantet model til at baguette sandwiches. Du kan åbne lynlåsen i toppen, så du kan spise din sandwich, uden at der falder krummer ud over det hele. Men du kan også åbne lynlåsen på siden, så du nemt og bekvemt kan rengøre sandwichholderen. Er det ikke bare smart?

Vælg dit yndlingsbillede, et foto du kan lide, eller en ensfarvet baggrund, tilføj dit navn eller tekst, og gør din sandwichholder til et unikt stykke genanvendeligt indpakningspapir.

Skab en original og økologisk gave til dig selv, eller lav den perfekte gave til den ven eller det familiemedlem, der fortjener det. Ved at vælge vores sandwichholdere og snackholdere er du ikke kun med til at passe på miljøet, men du forbedrer også din livskvalitet ved at få sundere spisevaner.

Det bedste indpakningspapir til frokosten

Hvis du er mor eller far, ved du sikker hvad vi taler om. At lave frokost eller snacks til børnene kan virke som en odyssé. Der bruges mange meter staniol, som ikke længere kan genbruges. Drop denne form for affald og brug de mest praktiske sandwich- og snackholdere i verden i stedet. Det fantastiske er, at de kan gebruges mange gange. Desuden vil dine børn elske at få deres yndlingsbilleder eller navn skrevet på dem. Det at spise frokost, bliver lige pludselig lidt sjovere.

Men dette produkt er ikke kun beregnet til de små derhjemme, for vi får mere og mere travlt i hverdagen, og vi spiser som regel frokost udenfor hjemmets fire vægge. Hvis du har lavet en snack, madpakke eller sandwich til at spise i dag, er det nu super nemt at have den med på farten, takket være denne personlige sandwich- eller snackholder.

Personligt genanvendeligt indpakningspapir til sandwiches

Vaskeanvisninger

Der er nogle få anbefalinger til vask af sandwichholderen for at maksimere dens holdbarhed.

 • Kan vaskes i vaskemaskine.
 • Vi anbefaler vask i koldt vand, højst 30º.
 • Brug ikke nogen form for blegemiddel.
 • Egnet til tørretumbler.
 • Tørres ved lav temperatur.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket under billedoverførslen og fremstillingsprocessen.

Garanti for kvalitet

Det materiale, der er anvendt til fremstilling af dette produkt, er i overensstemmelse med OEKO-TEX®-certifikatet, som garanterer, at materialet opfylder de krævede kontrol kriterier, og det samme gælder for tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, indlæg osv. Tekstilmaterialer med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.