Personlig genanvendelig snackpose af stof

snackpose
82 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 43 min.

Detaljer
 • Størrelse: 18 cm (bredde) x 18 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale på indersiden: TPU-stof. BPA-fri og godkendt til fødevarer. Pletafvisende og vandtæt.
 • Materiale på ydersiden: Oxford-stof (100 % vandtæt polyester). OEKO-TEX®-certificeret.
 • Kan tilpasses på begge sider. Kan nemt transporteres og er ultralet.
 • Praktisk velcrolukning for at forhindre, at maden spilder ud.
 • Kan vaskes i maskine.
 • ID: #16655
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig snackpose

Vi ved, hvor vigtigt dine kære venner og families helbred er for dig. Derfor er det vigtigt, at de har en sund kost og sunde kostvaner, uanset om det er at spise 5 måltider om dagen som anbefalet af ernæringseksperter eller at forsøge at undgå visse forarbejdede produkter. Nogle gange kan det dog virke som en meget vanskelig opgave.

Med vores personaliserede genanvendelige snackpose behøver du eller dine venner eller familie ikke længere at give op på den sunde kost. Takket være vores komfortable og praktiske personlige snackposer er det nemmere at have et stykke frugt, en snack med majs, ris eller endda en lille sandwich med. Størrelsen er perfekt, så du kan tage den med hvor som helst du vil (i din taske, rygsæk osv.) og den har en ideel kapacitet til at opbevare enhver snack, du har lyst til at spise.

Du kan også personalisere den med et navn, et foto eller endda et af vores tilgængelige designs. Design den efter dit ønske med vores online redigeringsværktøj i få enkle trin. Upload dine yndlingsbilleder og -designs, og få en unik og eksklusiv snacktaske til at bære dine snacks rundt i.

Vores personlige snackposer er fremstillet af to typer stof af høj kvalitet. Det Indvendige stof er BPA-fri TPU-stof, hvilket garanterer, at det er godkendt til fødevarer og er samtidig vandafvisende. Stoffet hjælper med at forhindre at maden spilder ud. Samtidig gør stoffet det nemt at rengøre. Du kan rengøre stoffet med en vådserviet eller en fugtig klud. Når du er færdig, kan snackposen bruges igen.

Personlige pose til snacks

Den udvendige side er lavet af Oxford-stof, hvilket gør den ultralet. Hvorfor bære rundt på mere vægt end højst nødvendigt? Desuden har den en vandret velcrolukning i toppen, der hjælper med at holde på dine snacks, så de ikke falder ud. Vores snackpose kan vaskes i maskinen og tåler tørretumbler.

Den har en bund, så din mad kan stå oprejst. Det betyder at du undgår at beskadige ting og sager under transport. Du kan pakke din madpakke ned i den, som om det var en afde klassiske amerikanske papirsposer, der altid ses på film. Ideel til de mindste og de ikke så små i husstanden.

Genanvendelig og miljøvenlig snackpose

Vores snackbag er miljøvenlig og kan genbruges igen og igen. Du kan for altid glemme alt om at generere affald, når du skal pakke din mad ind. Vink farvel til sølvpapir og plastikposer, som er skadelige for vores miljø. Begynd at lave din personlige snackpose nu, og lev mere CO2 neutralt.

Vaskeanvisninger

Se venligst vores plejeanvisninger for at opnå en længere holdbarhed af produktet:

 • Kan vaskes i vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 30°.
 • Må ikke bleges.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket under billedoverførings- og fremstillingsprocessen.

Vaskeanvisning

Personlig økologisk snakcpose

Tekstilprodukter, der er mærket med OEKO-TEX®-mærket, garanterer, at alle komponenter opfylder de krævede testkriterier, herunder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.

OEKO certifikat