Personlig genanvendelig snackpose af stof

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Materiale inderste lag: TPU-stof. BPA-fri og fødevaresikkert. Pletafvisende og vandtæt.
 • Yderlagsmateriale: Oxford-stof (100 % vandtæt polyester). OEKO-TEX®-certificeret.
 • Kan tilpasses på begge sider. Kan nemt transporteres og er ultralet.
 • Praktisk velcrolukning for at forhindre, at maden falder ud.
 • Kan vaskes i maskine.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personlig snackpose

Vi ved, hvor vigtigt dine kæreste venner og families sundhed er for dig. Derfor er det vigtigt, at de har en sund kost og sunde kostvaner, uanset om det er at spise 5 måltider om dagen som anbefalet af ernæringseksperter eller at forsøge at undgå visse forarbejdede produkter. Nogle gange kan det dog virke som en meget vanskelig opgave.

Med vores personaliserede genanvendelige snackpose behøver du eller dine venner eller familie ikke længere at give op på den sunde kost. Takket være vores komfortable og praktiske personlige snackposer er det nemmere at have et stykke frugt, en snack med majs, ris eller endda en lille sandwich med. Størrelsen er perfekt, så du kan tage den med hvor som helst du vil (i din taske, rygsæk osv.) og den har en ideel kapacitet til at opbevare enhver snack, du har lyst til at spise.

Du kan også personalisere den med et navn, et foto eller endda et af vores tilgængelige designs. Design den efter dit ønske med vores online redigeringsværktøj i få enkle trin. Upload dine yndlingsbilleder og -designs, og få en unik og eksklusiv snacktaske til at bære dine snacks rundt i.

Vores personlige snackposer er fremstillet af to typer stof af høj kvalitet. Det Indvendige stof er BPA-fri TPU-stof, hvilket garanterer, at det er madsikkert og vandafvisende. Dette stof hjælper med at forhindre "lækage" af mad og gør det super nemt at rengøre. Du kan rengøre stoffet med en vådserviet eller en fugtig klud. Når du er færdig, kan den bruges endnu engang.

Den udvendige side er lavet af Oxford-stof, hvilket gør den ultralet. Hvorfor bære rundt på mere vægt end højst nødvendigt? Desuden har den en vandret velcrolukning i toppen, der hjælper med at holde på dine snacks, så de ikke falder ud. Vores snackpose kan vaskes i maskinen og tåler tørretumbler.

Genanvendelig og miljøvenlig snackpose

Vores snackbag er miljøvenlig og kan genbruges igen og igen. Du kan for altid glemme alt om at generere affald, når du skal pakke din mad ind. Vink farvel til sølvpapir og plastikposer, som er skadelige for vores miljø. Begynd at lave din personlige snackpose nu, og lev mere CO2 neutralt.

Rengøringsvejledning

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket under billedoverførings- og fremstillingsprocessen.

Se venligst vores plejeanvisninger for at opnå en længere holdbarhed af produktet:

Vaskeinstruktioner:

 • Maskinvaskbar.
 • Maksimal vasketemperatur: 30°.
 • Må ikke bleges.
 • Stryges ved lav temperatur.
 • Vask ved lav temperatur.

Vaskeanvisning

Tekstilprodukter, der er mærket med OEKO-TEX®-mærket, garanterer, at alle komponenter opfylder de krævede testkriterier, herunder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstempel har hudvenlige egenskaber.

Certificado OEKO