Personlige gennemsigtige akryl nøgleringe

nøglering
52 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 26 min.

Form
Detaljer
  • Størrelse: 6,5 cm (bredde) x 6 cm (højde) x 0,5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Flade nøgleringe med forskellige former.
  • Materiale: gennemsigtigt akryl.
  • Kan personaliseres på den ene side.
  • ID: #16089
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Gennemsigtige akryl nøgleringe

Vores personlige akryl nøgleringe er en smuk detalje, der aldrig går ubemærket hen. Hvis du kan lide at designe selv de mindste detaljer selv, er dette det perfekte tilbehør til dig: Personlige akryl nøgleringe i mange former.

Akrylet pånøgleringen er gennemsigtigt, hvilket gør at designet skiller sig ud. På det gennemsigtige akryl kan du printe det design du vælger, blandt dem vi tilbyder, eller du kan lave dit eget design for at gøre det så unikt som muligt.

Nøgleringen har en ring til at sætte nøglerne i, men den har også en lille karabinhage, så man nemt kan hænge dem hvor som helst, så man undgår at tabe dem, når man er væk hjemmefra.

Personliggør den perfekte nøglering til dig

I denne kategori finder du en masse designs, der er tiltænkt dig, og hvis du ikke har meget fantasi, og du gerne vil have os til at hjælpe dig med at designe en original og sjov nøglering eller endda en diskret og sofistikeret nøglering, så er du kommet til det rette sted. Du kan hurtigt og nemt ændre disse designs med vores online redigeringsværktøj. Tilføj navne, sætninger, tilføj tekst, upload billeder eller fotos. Redigér alt hvad du har brug for, med få klik.

Hvis du er lidt mere krævende og ønsker et design, der er unikt og ikke findes andre steder, kan du også skabe din egen akryl nøglering fra bunden. Du kan uploade et design som du selv har lavet, tilføje billeder og den tekst du ønsker, og skabe en unik nøglering. Det vil helt sikkert blive din yndlingsnøglering.

Personlige noegleringe lavet af akryl

Giv en personlig akryl nøglering som gave til bryllupper, barnedåb og konfirmationer

At have gaver til gæsterne er et must for folk der skal giftes og holde bryllup. De ønsker selvfølgelig at dagen skal være perfekt. Det er normalt at bruge mange timer på at finde den perfekte gave, som kan gives til ens gæster og samtidig takke dem for at deltage på den særlige dag. En akryl nøglering er perfekt, da de kan personliggøres med navn og foto

Man kan for eksempel personliggøre en nøglering til hver gæst og hænge dem op på en tavle, så hver gæst kan tage sin egen, når de ankommer til arrangementet, eller lægge dem direkte på hver gæsts tallerken, så de ved, hvilken plads de har og samtidig får d een detalje designet af og til hver enkelt gæst. Vi er sikre på, at alle vil elske det, og at det vil ikke gå ubemærket hen.

Det eneste du skal gøre, er at lade din kreativitet få frit løb og personliggøre den for at gøre den til den perfekte gave til lejligheden.