Personlige gennemsigtige akryl nøgleringe

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Flade nøgleringe med forskellige former.
  • Materiale: gennemsigtigt akryl.
  • Kan personaliseres på den ene side.
se merese mindre
Vælg en mulighed:
Akryl nøglering med hjerteform
59,39 kr.
Akryl nøglering med hjerteform
Rund akryl nøglering
59,39 kr.
Rund akryl nøglering
Firkantet akryl nøglering
59,39 kr.
Firkantet akryl nøglering
Sekskantet akryl nøglering
59,39 kr.
Sekskantet akryl nøglering
Akryl nøglering med husform
59,39 kr.
Akryl nøglering med husform
Akryl nøglering med puslespilsbrikform
59,39 kr.
Akryl nøglering med puslespilsbrikform
Anmeldelser
Google Reviews

Hurtig levering og varen var helt præcist som beskrevet.

Heidi (Brønshøj)

06/10/2021

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

09/04/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Beskrivelse

Gennemsigtige akryl nøgleringe

Vores personlige akryl nøgleringe er en smuk detalje, der aldrig går ubemærket hen. Hvis du kan lide at designe selv de mindste detaljer selv, er dette det perfekte tilbehør til dig: Personlige akryl nøgleringe i mange former.

Akrylet pånøgleringen er gennemsigtigt, hvilket gør at designet skiller sig ud. På det gennemsigtige akryl kan du printe det design du vælger, blandt dem vi tilbyder, eller du kan lave dit eget design for at gøre det så unikt som muligt.

Nøgleringen har en ring til at sætte nøglerne i, men den har også en lille karabinhage, så man nemt kan hænge dem hvor som helst, så man undgår at tabe dem, når man er væk hjemmefra.

Personliggør den perfekte nøglering til dig

I denne kategori finder du en masse designs, der er tiltænkt dig, og hvis du ikke har meget fantasi, og du gerne vil have os til at hjælpe dig med at designe en original og sjov nøglering eller endda en diskret og sofistikeret nøglering, så er du kommet til det rette sted. Du kan hurtigt og nemt ændre disse designs med vores online redigeringsværktøj. Tilføj navne, sætninger, tilføj tekst, upload billeder eller fotos. Redigér alt hvad du har brug for, med få klik.

Hvis du er lidt mere krævende og ønsker et design, der er unikt og ikke findes andre steder, kan du også skabe din egen akryl nøglering fra bunden. Du kan uploade et design som du selv har lavet, tilføje billeder og den tekst du ønsker, og skabe en unik nøglering. Det vil helt sikkert blive din yndlingsnøglering.

Personlige noegleringe lavet af akryl

Giv en personlig akryl nøglering som gave til bryllupper, barnedåb og konfirmationer

At have gaver til gæsterne er et must for folk der skal giftes og holde bryllup. De ønsker selvfølgelig at dagen skal være perfekt. Det er normalt at bruge mange timer på at finde den perfekte gave, som kan gives til ens gæster og samtidig takke dem for at deltage på den særlige dag. En akryl nøglering er perfekt, da de kan personliggøres med navn og foto

Man kan for eksempel personliggøre en nøglering til hver gæst og hænge dem op på en tavle, så hver gæst kan tage sin egen, når de ankommer til arrangementet, eller lægge dem direkte på hver gæsts tallerken, så de ved, hvilken plads de har og samtidig får d een detalje designet af og til hver enkelt gæst. Vi er sikre på, at alle vil elske det, og at det vil ikke gå ubemærket hen.

Det eneste du skal gøre, er at lade din kreativitet få frit løb og personliggøre den for at gøre den til den perfekte gave til lejligheden.