Personlig glasflaske

flaske
127 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 18 timer 17 min.

Detaljer
 • Størrelse: 22,5 cm (højde) x 6,3ø cm (diameter)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Kapacitet: 450 ml.
 • Materiale: klar glasflaske, aluminium skruelåg.
 • BPA-fri.
 • Tåler ikke opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
 • ID: #16796
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Genanvendelige og personlige glasflasker

Kunne du også tænke dig, at glemme alt om engangsplastik? Hos Wanapix gør vi det nemt for dig: skift dem ud med glasflasker! Genanvendelige, bæredygtige og miljøvenlige. De flotte og nye personlige glasflasker er gode for helbreddet og så kan de også personaliseres! De har en kapacitet på 450 ml. Hvad venter du på? Pas på dit eget og planetens helbred i dag!

Vores glasflasker med skruelåg kan personaliseres fuldt ud med dine yndlingsfotos, designs, tegninger eller tekster. Alternativt kan du også vælge en af vores foruddesignede skabeloner og ændre, så det passer til det du ønsker: tilføj, ændr eller fjern elementer; eller måske foretrækker du at lave dit eget design fra bunden, så du kan lave din egen glasflaske. Der er tusindvis af muligheder!

Hvorfor vælge en glasflaske?

Alle bør have en vandflaske med i rygsækken eller tasken hver dag: På den måde har man altid en vandflaske ved hånden. Glasflasker holder drikkevarernes temperatur stabil, hvilket gør dem ideelle til at have ved hånden på kontoret eller i løbet af timerne i skolen eller på universitetet. Ud over at være smukke og elegante er disse personlige flasker en ideel og frem for alt nyttig og original gave: glem alt om de gaver, som du ved vil stå på en hylde uden at blive brugt. Du kan tilføje et billede og få en foto vandflaske, eller måske en glasflaske med navn og overrask personen med en personlig gave.

Miljøet skriger på at vi ændrer vores adfærd. Selv om det, vi gør som enkeltpersoner, virker som et sandkorn, kan vi sammen skabe store ændringer. Desuden er brugen af engangsplastik ved at forsvinde, hurtigere og hurtigere, da meget af detindeholder giftige og farlige stoffer: tænk på, hvor mange plastikposer man så for nogle få år siden, sammenlignet med hvor få man ser i dag. Glas er derimod kemisk uforanderligt, hygiejnisk pålideligt, gennemsigtigt, let at rengøre, genanvendeligt, miljøvenligt og afgiver ikke smag eller lugt til drikkevarer. I det følgende afsnit forklarer vi alle disse utrolige fordel ved glasflasker, så du ved lidt mere om det.

Personlige vandflasker der er genanvendelige med billede

Fordele ved glasflasker i forhold til plastflasker

 • Kemisk uforanderlig: Det betyder, at det er ligegyldigt, hvor længe din drik er i glasflasken, eller om den er varm eller kold, da tid eller temperatur ikke gør at smagen eller luften sætter sig i flasken. Det samme gælder de sundhedsskadelige stoffer, der heller ikke findes i glas.
 • Hygiejnisk: Glas er et materiale, der har været brugt i århundreder, så der må være en grund til det! Denne type materiale er hygiejnisk og egnet til brug med fødevarer.
 • Gennemsigtig: I modsætning til mange plasttyper overlader glasflasken intet til fantasien!
 • Let at rengøre: Glas er let at rengøre, uden at du behøver at skrubbe eller bruge for meget knofedt. Andre materialer, som f.eks. plast, kan blive misfarvet eller mørkere af visse drikkevarer.
 • Genanvendeligt og miljøvenligt: Glas er et materiale, som du kan bruge og genbruge i det uendelige, uden sundhedsrisici og uden at bidrage til produktionen af engangsbeholdere. Desuden er det genanvendeligt, hvilket gør produktets levetid meget længere.
 • Den afgiver ikke lugt eller smag: Plast ændrer ofte lugten og smagen af den mad, den indeholder. Det er noget, som glas ikke kan gøre, idet det holder maden intakt.

Kort sagt: at bruge en glasflaske er godt for vores egen sundhed og for vores planet. Hvad venter du på? Bestil og lav din egen glasflaske i dag. Vi er sikre på, at du vil elske din nye glasflaske!