Personlig gulvpude

pude
112 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 16 min.

Detaljer
  • Størrelse: 42 cm (bredde) x 42 cm (højde) x 7 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Vandtæt yderstof dækket af Oxford polyester.
  • håndtaget gør det nemt at transportere.
  • ID: #15398
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Udendørs eller indendørs pude

Originale personaliserede gulvpuder, hvor vi kan stemple eller trykke det billede eller design du ønsker, på begge sider. Betrækket er lavet af vandtæt stof, hvilket betyder at du kan bruge den udendørs (haver, terrasser) og indendørs.

Et håndtag er indkluderet, hvilket vil sige at det gør det nemmere at transportere puden fra et sted til et andet.

Disse firkantede gulvpuder er perfekte til større sammenkomster i dit hjem med venner og familie. Det sker ofte at man ikke har nok stole til alle, så med disse puder, vil du være istand til at sidde komfortabelt på gulvet.

Selvom puderne til at sidde på gulvet kan bruges i alle aldre, er de normalt mere almindelige som børnenes gulvpude, da den virker større, når et barn sidder på den. Desuden kan børn generelt sidde på gulvet i længere tid end voksne kan.

De bruges også ofte til begivenheder på steder hvor der holdes foredrag, foredrag eller på steder i offentligheden, der ikke har nok stole til alle.

Siddepude til børn

I forhold til andre mulige anvendelser, kan den også bruge som en siddepude til børn, så de sidder lidt højere, ved spisebordet. Den har den korrekte størrelse, til normale spisestole. Hvis barnet måler mindre end 130 cm, kan du altså nemt bruge denne pude som siddepude, da den er praktisk.

Vedligeholdelse

Hvis den bliver snavset, skal du bare rengøre overfladen med en ren og fugtig klud. Siden den er vandtæt, siver væsker ikke igennem stoffet.