Personlig hammer

hammer
150 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 18 timer 22 min.

Model
Detaljer
  • Størrelse: 29 cm (højde) x 11,5 cm (tykkelse) x 3ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Personaliseringsmetode: graveret direkte på håndtaget.
  • Materialer: træskaft, metalhoved.
  • Hovedet har en slagflade (til at slå) og en V-klo (til at trække søm ud).
  • ID: #16972
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig kløftehammer

Hvem har ikke en handyman ved siden side, der elsker at lege håndværker? Til dem alle tilbyder vi en personlig hammer, som vil overraske dem og samtidig være et nyttigt element i hverdagen. Dette er en kløftehammer, som er den mest almindelige og nyttige hammer, da den åbne kile på bagsiden i form af et V bruges til at trække søm ud. Den anden side er den side man bruger til at slå søm i med.

Hammeren er personliggjort ved gravering, hvilket giver et elegant udseende og betyder, at det, der er graveret, forbliver på hammerens skaft for evigt. Tilføj et navn, bogstav, en sætning eller et design, som du ved, at de vil elske. Vi tilbyder dig dog forskellige foruddesignede skabeloner, som du kan redigere efter dit ønske.

Til hjemmets handyman

Vi er sikre på, at din far altid er i gang med at lave noget i hjemmet. Hvis ikke, har du sikkert en ven, der elsker gør-det-selv-arbejde eller at samle og restaurere møbler. Uanset hvad vil hammeren være den perfekte gave: Den er nyttig, original og unik. Desuden er det en hammer af fremragende kvalitet, hvilket betyder at den ikke kun er til pynt: det er en perfekt hammer til hverdagsbrug, klar til alt.

Fars dag, Valentinsdag, som julegave, fødselsdagsgave, jubilæumsgave, til dem som skal stå fædre? Selv som en bryllupssouvenir til for eksempel forloverne. Vælg selv, hvornår du vil give nogen et personligt værktøj. Ved mange lejligheder ved vi ikke, hvad vi skal give som gave. Det må gerne være nogle anderledes og noget, der går udover det sædvanlige og på samme tid være brugbart. En graveret hammer er den ideelle måde at overraske på og få dem til at føle, at gaven er lavet specielt til dem.

Personlige graveret hammer til en handyman