Personligt julepynt i akryl

Personligt julepynt i akryl

juledekoration
37 kr.
Mængderabat

Form
Detaljer
  • Størrelse: 0,5 cm (tykkelse) x 8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Fladt akryl julepynt i flere forskellige former.
  • Materiale: gennemsigtig akryl. Kan personaliseres på 1 side.
  • Der medfølger 2 fløjlsbånd til ophængning: et rødt og et grønt.epyn.
  • ID: #16093
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Dekorér dit juletræ på den mest originale og sjove måde med vores akryl julepynt i mange former

En jul uden et træ er utænkelig. Hvis der er noget, der markerer starten på julen, er det pyntningen af juletræet. Det er lige meget om det er stort eller lille, naturligt eller kunstigt, med pynt i den ene eller anden form, det vigtigste er at det ikke mangler i dit hjem.

Hvis du i år ikke ønsker at gå efter traditionel julepynt til at pynte dit juletræ, så gå efter originalitet, som f. eks med de produkter vi tilbyder: Vores personlige akryl julepynt vil være det, du har ledt efter for at give dit træ en anderledes stil.

Med vores akryl julepynt, kan du personliggøre det og skabe de mest originale og sjove dekorationer, du nogensinde har set. Desuden er der inkluderet to fløjlsbånd til at hænge den op med. Den ene er rød og den anden er grøn. Vælg selv hvilken, du vil hænge dekorationen op med.

Det personlige julepynt kan personliggøres på den ene side. Det eneste du skal gøre, er at trykke på personliggør, hvorefter du med vores online redigeringsværktøj, kan lade fantasien få frit løb og skabe det perfekte julepynt til dig selv eller som gave til dine nærmeste, eller dem som du skal holde jul med. Du vil helt sikkert overraske dem meget.

Lav det fedeste julepynt til dit juletræ

Vi har skabt mange designs, så du nemt og hurtigt kan tilpasse det flotte julepynt med vores redigeringsværktøj. Du kan vælge en af vores skabeloner, ændre navnet, tilføje en sætning, tilføje billeder osv.

Personligt akryl julepynt i sokkeform

Men du har også mulighed for at skabe dit akryl julepynt fra bunden, dvs. vælge en genstand i en almindelig gennemsigtig farve og tilføje alle de detaljer du ønsker, fra et foto, en tekst, et navn eller et julemønster, som du selv har skabt.

Det bedste af det hele er, at hver enkel dekoration er unik, hvilket vil sige at der ikke vil være to ens modeller.

Sådan pynter du et juletræ

Når det kommer til placeringen, er det mest almindeligt at placere træet i stuen eller i et hjørne af huset, hvor der bruges meget tid i julen. En anden idé er i gangen eller entreen til huset, så ingen vil kunne udgå at se det på sin vej. Find et lille hjørne, hvor træet kan stråle i al sin pragt, og undgå at placere den foran døre, vinduer eller passager.

Hvad enten det er et kunstigt eller naturligt juletræ, skal du forsøge at holde det væk fra varme kilder for at undgå større problemer. Det er bedst at være forsigtig i dette henseende, da ingen har brug for ekstra bekymringer i julen.

Når man skal til at vælge juletræ er en af overvejelserne, hvor stort træet skal være. Det afhænger som regel af den plads man har til rådighed, højden til loftet og generelt bare at finde det rigtige størrelse træ.. Hvis du har et 3 meter højt loft, vil et træ på 150 cm se meget lille ud. De mest solgte juletræer har en højde på 180-185 cm, men der er selvfølgelig ikke 2 træer, der er ens.

For dem der har kunstige juletræer, så handler det om at folde grenene ordentligt ud, for ellers så kommer træet til at se meget falskt ud, hvilket ikke er meningen. Det får også din stue eller det sted hvor træer skal stå, til at se mere julet ud.

Pynt træet efter eget ønske. Du kan vælge at pynte det på en traditionel måde med flag, julekugler og andet klassisk julepynt. Du kan også give det et mere moderne islæt, så det måske passer bedre ind i dit hjem.

Personlige gennemsigtige julekugler

Vi vil altid begynde at pynte træet med lysene, det er altid nemmere at placere dem før dekorationerne, så de er godt integreret mellem træets grene.

Start med at hænge de største stykker julepynt op først og hæng de mindre op til sidst. Vi skal naturligvis placere dem, når vi er tæt på træet, men fra tid til anden er det måske en god ide at gå lidt rundt, se træet på afstand for at se, om pyntet er hængt ordentligt op. Gør du ikke det, kan du risikere at have tomme huller på træet, hvilket ikke kommer til at se så pænt ud.

Vi elsker julen og håber af hele vores hjerte, at dette blot er begyndelsen på en unik, personlig juledekoration, der er skabt med kærlighed og omsorg.