Personlig julesok til gaver med navn

112,05 kr.
antal:
Julestrømpe
  • Størrelse: 23 cm (bredde) x 43 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: Stretch 100 % polyester med fåreskind på forsiden.
  • Rødt bånd medfølger, så du kan hænge sokken op.
  • Kan tilpasses på begge sider.
  • ID: #1635
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image

user social avatar
Lis (Haarby, DK)
02/11/2022
"Den er så fin"
T
Timo (Salzhausen, DE)
28/11/2022
"Fra skabelsesprocessen til modtagelsen var alt fantastisk. Varerne og materialerne lader intet tilbage at ønske."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Mario (Bologna, IT)
22/11/2022
"Jeg købte 15 strømper af befana og tilpassede dem til vores fodboldhold. Simpelthen fremragende, de afspejler designet perfekt, stoffet er fantastisk, og det samme gælder grafikken. Forsendelse inden for en uge. Jeg kan varmt anbefale det."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Helga (Leipzig, DE)
20/11/2022
"Alle bestilte varer er uden fejl og leveres hurtigt."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Ruth (Valladolid, ES)
19/11/2022
"Støvlerne er smukke, billedet ser perfekt ud, og du kan ændre designet, som du vil, og kvaliteten er fantastisk."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Francesco (Gropparello, IT)
17/11/2022
"meget smuk"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
K
Karien (Alsemberg, BE)
16/10/2022
"Det er smukt og kvalitativt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
E
Elisabeth (Zaragoza, ES)
23/03/2022
"Vi kunne ikke finde nogen billeder, som vi kunne lide i butikkerne, så vi endte med at lave dem selv. Vi havde lavet andre til jul og var meget tilfredse med dem. Desuden er fjerbrættet let, og trærammen giver det et mere elegant præg."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Eleonora (Acilia (rm), IT)
02/01/2022
"Den skræddersyede hagestrømpe er smuk 😍"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlig julesok til gaver

Hørte du det? Ja, det er helt sikkert... Julemanden! Han er allerede på vej hjem til os. Skynd dig, vi skal hænge alle julestrømperne op, så han lægge gaver i sækken til os!

Julen, og alt, hvad der har med julegaver at gøre, er en magisk tid. Og takket være julesokker med tekst kan det blive endnu bedre. Børn og hele familien generelt vil elske at få deres egne personaliserede julesokker. Der er også dem, der kalder dem personlige julestrømper, fordi de er formet som strømper. Uanset om det er en sok eller strømpe, er den perfekt til at pynte dit hjem.

Vi har to modeller af julesokker til at hænge op: en broderet udgave, eller en hvor man kan tilføje et billede eller tekst Den broderede julesok er brun og har et julemønster på sokken med juletræer, stjerner, julekugler osv. Og øverst har den et rødt område, hvor vi broderer det navn som du ønsker. Denne model er perfekt, hvis du leder efter julesokker med et navn.

Den anden model er vores Julesok med foto. Denne model personaliseres fed direkte tryk på tekstilet. Denne sok har et blødt hvidt skind på toppen af imiteret fåreskind. Resten af sokken er som et tomt lærred, hvor du selv bestemmer, hvilket design du vil have. Det kan være et foto af det barn eller den voksne som sokken tilhører, eller det kan være et juledesign med kun personens navn på. Når du skal personliggøre produktet, tilbyder vi dig også mange foruddesignede skabeloner, så du kan vælge den du bedst kan lide, og tilføje de billeder eller den tekst du ønsker.

Personlig julesok med foto

Den broderede sok er normalt den mest populære gave for dem, der leder efter en mere elegant eller klassisk model. På den anden side kan den trykte sok bruges til at skabe sjovere julesokker med designs, der har rensdyr, juletræer eller en julemand trykt på den... Bortset fra naturligvis muligheden for at sætte et billede af ens børn ind, billeder af dem, eller billeder af dig selv, såfremt at julesokken med billede er til dig selv.

Gør klar til jul

Julen er en tid med traditioner og familiesammenkomster. Det er et godt tidspunkt til at genoptage kontakten med dine venner og folk, du ikke har set i lang tid. Der er dekorationer i gaderne og naturligvis i dit hjem. Du må ikke gå glip af den typiske julemandssok, der hænger foran brændeovnen eller kaminen. De spreder altid glæde og ikke mindst hygge til hjemmet.

Dedekorative julesokker kan bruges rent dekorativt, til at hænge på en kamin (hvis du er heldig nok til at have en) eller blot på væggen i stuen eller på en bogreol. Men de kan også bruges til at lægge små gaver i. På grund af deres størrelse passer de ikke til store gaver, men du kan få plads til små eller mellemstore gaver. Sokkerne har en åbning, så de kan bruges som en julesæk eller stofpose. På den måde kan alle få en lille gave i deres sok, hvad enten det er til: børn, forældre, bedsteforældre, tanter og onkler, fætre og kusiner… Ja faktisk til hele familien.

Tænk ikke over det to gange og personliggør dine julestrømper her, uanset om du foretrækker en julestrømpe med et broderet navn eller en julestrømpe med et personligt foto.

Broderet julesok til at haenge op

Vaskeinstruktioner

Etiket til julesokken med foto

Tags af Julesok til gaver