Personlig juletræsformet 3D lampe

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • USB-kabel Inkluderet. Ingen batterier påkrævet.
  • Hvidt LED-lys.
  • Materiale af bunden: naturtræ. Materiale af plade: gennemsigtig akryl.
  • Design eller foto trykkes i farver på akrylpladen.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Personlig 3D lampe i form af et juletræ

I Julen er husene altid dekoreret på en særlig måde, og alting brillerer og lyser op, på denne særlige tid af året. Hos Wanapix finder du det ideelle tilbehør som du leder efter for at skille dig ud. Det er kedeligt at dekorere huset på samme måde hvert år, og derfor vil vores nye personlige juletræsformede 3D lampe være perfekt til at dekorere dit hjem.

Det er det perfekte tilbehør til ethvert hjørne af hjemmet, det har en speciel form, der kan bruges som juklepynt til jul, men det kan også bruges resten af året, hvis man har lyst til det. Da det kan tilpasses, kan du vælge og skabe et design, der betyder noget for dig, og som du ikke behøver at fjerne, når julen er forbi, og som alligevel gør rummet hyggeligt og smukt.

Denne 3D har et USB-kabel, så du kan tilslutte den til enhver USB-enhed eller til enhver stikkontakt i dit hjem ved hjælp af en USB til stikkontakt-adapter. Når den først er tændt, er den rigtig flot, da billedet bliver oplyst.

Den juletræsformede plade, som vi trykker dit design eller foto på, er fremstillet af gennemsigtig, stiv akryl, et meget modstandsdygtigt materiale. Du kan tilpasse den med et hvilket som helst billede eller fotografi, eller du kan også vælge en af vores foruddesignede skabeloner, som vi stiller til rådighed for dig, så du kan vælge den, du bedst kan lide og redigere den ved at tilføje de elementer, tekster eller navne du ønsker.

3D lampens base er lavet af træ i en lys tone, og dens hvide lys skaber en varm og hyggelig atmosfære. Den har en ledning på ca. 95 cm, der har et meget praktisk tænd/sluk-system.

De er et meget originalt dekorativt element, og samtidig er de tidløse, og praktiske, du kan flytte dem eller skifte rum så ofte du vil. De er også den perfekte gave til enhver lejlighed, såsom jul, og bedsteforældre vil helt sikkert elske dem som en gave med et flot billede af deres børnebørn.

Lys udvalgte steder i hjemmet op

At pynte op til jul er meget vigtig på disse særlige datoer. Men siden oldtiden er det, der er mest markant i julen, at alting er fyldt med lys, både indenfor og udenfor huset. Derfor skal dit hjem selvfølgelig også lyse op. Hvilken bedre måde kan du gøre det på, end med vores 3D lamper?

Stuen, spisestuen og entréen er blot nogle af de steder, hvor du kan koncentrere din udsmykning i juletiden. De områder, hvor vi tilbringer mest tid, bør være dekoreret og belyst så meget som nødvendigt.

3D lamperne vil give dit hjem det strejf af varmt lys, som du holder så meget af, og samtidig vil de give en dekoration og charme, der passer til din smag. Da de er personlige, vil du have valgt og tilpasset det design, der passer bedst til dine behov.

Nu skal du bare lade din kreativitet få frit løb, personliggøre din træformede 3D lampe og fylde dit hjem med lys. Det vil helt sikkert se unikt og specielt ud.