Personlig kuffertmærke med tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Mærker til kufferter, bagage eller rygsække.
  • Kan personaliseres på en side.
  • Design online med navn, telefonnummer, adresse etc.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personligt kuffertmærke

Når du rejser, skal du ikke glemme at mærke al din bagage med personlige kuffertmærker. De er lavet af PVC og har et farvet spænde, så du nemt kan fastgøre den til dine kufferter, tasker og rygsække.

Disse personaliserede bagagemærker kan designes på en side efter eget ønske med alle dine data og du kan vælge et smukt design. De er vigtige så du kan tilføje din personlige information, så det altid er synligt. Det kan ske at man mister sin kuffert. Ved at have påmonteret et bagagemærke, er det muligt at komme i kontakt med dig så du kan få dine ejendele tilbage.

Selvom de oftest er brugt til kufferter, er de også ideelle på rygsække til små børn med deres navn og klasse, så det er muligt at give den tilbage til den rette ejer.