Personligt kuffertmærke med tekst

Personligt kuffertmærke med tekst

kuffertmærke
60 kr.
Mængderabat

Materiale
Detaljer
  • Størrelse: 7 cm (bredde) x 10 cm (højde) x 0,2 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: akryl.
  • Kan personliggøres på 1 side.
  • Mærker til kufferter, bagage eller rygsække.
  • Design online med navn, telefonnummer, adresse etc.
  • Sort PVC-strop.
  • ID: #17125
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt kuffertmærke med navn

Når du rejser, skal du ikke glemme at mærke al din bagage med personlige kuffertmærker. De er fremstillet af modstandsdygtige materialer (du kan vælge mellem forskellige materialer) og har et spænde så de nemt kan fastgøres.

Disse personaliserede bagagemærker kan designes efter dit ønske med dine informationer og og eget pæne design. De er vigtige så du kan tilføje din personlige information, så det altid er synligt. Det kan ske at man mister sin kuffert. Ved at have påmonteret et bagagemærke, er det muligt at komme i kontakt med dig så du kan få dine ejendele tilbage.

Selvom de oftest er brugt til kufferter, er de også ideelle på rygsække til små børn med deres navn og klasse, så det er muligt at give den tilbage til den rette ejer. Og de kan ikke kun bruges til at identificere kufferter: de kan også være et rent dekorativt tilbehør, der giver din kuffert eller rygsæk et originalt præg.

Skab dine egne personlige bagagemærker med dine personlige informationer

Kuffertmærker er et meget nyttigt værktøj til at identificere og finde vores kuffert i tilfælde af af den bliver væk eller blot for at undgå forvirring ved rullebåndet i lufthavnen. Ud over at gøre det lettere at finde din kuffert, giver bagagemærker dig også mulighed for at personliggøre og dekorere din kuffert efter din egen smag og stil.

En af fordelene ved at bruge bagagemærker og personlige kuffertmærker er, at de giver os mulighed for klart og præcist at identificere, hvem der er kuffertens ejer. I lufthavnen eller på stationen er der ofte mange kufferter, der ligner hinanden, og det er let at forveksle den ene med den anden. Ved at have vores personlige oplysninger på et kuffertmærker kan vi sikre, at vi får vores kuffert tilbage, hvis den bliver væk eller forveksles med en anden.

Personlige kuffertmærker med navn

En anden fordel ved at bruge bagagemærker er, at de giver os mulighed for at personliggøre vores kuffert efter vores smag og stil. Mange gange ligner de kufferter, vi køber, hinanden meget, og det er let at forveksle vores kuffert med en anden. Ved at have et kuffertmærke med navn kan vi adskille vores kuffert fra de andre og gøre den unik og personlig. Desuden giver det os mulighed for at tilføje et personligt præg til vores kuffert og gøre den flottere og mere original.