Personligt lærer forklæde med motiv

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Dækker forside og bagside af kroppen.
 • Kan designes på forsiden og bagsiden.
 • Populær gave til lærere og pædagoger.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personaliserede lærer forklæder

Dette dobbeltsidede forklæde er en meget populær gave til dem, der leder efter personlige forklæde til lærere. Vi har flere designs til undervisere, lærere og professorer. Det gives normalt i slutningen af ​​kurset på vegne af alle studerende. Selvfølgelig bruges det til mange andre brancher og erhverv, men et lærer forklæde design er det mest efterspurgte.

Denne type forklæde, er en god gave til de lærere, der underviser de mindste børn. Desuden er det en god gave i mange forskellige fag såsom: til frisørere, fiskehandlere, slagtere, gartnere… Selvfølgelig også for kokke. Når alt kommer til alt, er eller stjal forklæder er meget vellykkede som en gave til fagfolk fra forskellige brancher: lærere, frisører, fiskehandlere og slagtere, gartnere ... og selvfølgelig til kokke og køkkenarbejdere. Det er en nødvendighed i køkkenet, og derfor en ideel gave til de mennesker, der bruger meget tid i køkkenet.

Dens vigtigste egenskab, og hvad der gør det specielt, er at det er et forklæde, der dækker den forreste del af kroppen og ryggen. Det vil sige, det er en slags hagesmæk, der dækker kroppen godt foran og bagved. Dette adskiller det fra de traditionelle forklæder, der kun dækker fronten og kun har en snor at binde bagpå.

Disse forklæder kan tilpasses foran og bagpå: du kan altså designe et forklæde, der passer helt til din smag. Tilføj et billede, navn, dato, tekst, sætninger, fotos, logoer osv.

Vaskeanvisning

 • Velegnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 30 °.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryges ved lav temperatur.
 • Velegnet til tørretumbler. Tør ved lav temperatur.

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket i printningsprocessen af dit motiv eller billede.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter mærket med OEKO-TEX ® garanterer, at alle dets komponenter opfylder de gældende krav til kontrol, inklusiv tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® mærket er harmløse for huden.

Vaskeanvisning OEKO certifikat