Personligt etui til mundbind med billede og navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Vælg en mulighed:
Lomme auf stof til mundbind
33,62 kr.
Lomme auf stof til mundbind
Hårdt lomme til mundbind
18,68 kr.
Hårdt lomme til mundbind
Hårdt lomme XL til mundbind
26,14 kr.
Hårdt lomme XL til mundbind
Ansigtsmaske Voksen Ikke personlig (Pakke på 5)
22,04 kr.
Ansigtsmaske Voksen Ikke personlig (Pakke på 5)
Ansigtsmaske Voksen
51,92 kr.
Ansigtsmaske Voksen
Ansigtsmaske Børn
51,92 kr.
Ansigtsmaske Børn
Anmeldelser
Google Reviews

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

17/04/2021

Beskrivelse

Lommer og etuier til opbevaring af ansigtsmasker

Tag dine ansigtsmasker og mundbind med dig overalt, godt beskyttet og på en hygiejnisk måde takket være vores etuier. Du kan personalisere det med design til voksne og børn, upload ethvert foto, design eller navn. Lommen har en meget kompakt størrelse, og er ideel til at have med i tasken eller rygsækken.

Dette produkt er kendes under forskellige navne: etui til ansigtsmasker, æske til opbevaring af mundbind, lomme til mundbind, kasse til ansigtsmasker, etui til mundbind eller maskeholder.

Lommer til stofmundbind

Vi har et udvalg af lommer i stof, hvor du kan opbevare et kirurgisk mundbind eller et stofmundbind. Disse lommer eller poser er lavet af Oxford-stof, som er et 100% polyester tekstil, der er vandtæt. Du kan tilpasse begge sider af etuiet i fuld farve med det design, foto eller tekst, du ønsker. En metalring følger med, så du kan sætte lommen fast, til en skoletaske, kuffert eller hvor det passer dig bedst.

Produktet er velegnet til vask i vaskemaskinen, selvom det er anbefales at fjerne metalringen før vask.

Hårdt etui til mundbind og ansigtsmasker

Du kan også vælge et af vores hårde etuier. Materialet er fremstillet af hård plastik og er meget modstandsdygtigt. Det er nemt at åbne og lukke. Du har mulighed for at personalisere det. Hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge, så har vi også modeller med et standard design og er derfor billigere.

Det anbefales ikke at smøre alcogel eller håndsprit på etuierne eller lommerne, da det kan forringe designet på ydersiden.