Personlig lommekalender med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Skrå hjørner.
  • Kalender for året: 2021.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Hvilken dag er det i dag?

I en digital verden synes det analoge at være forældet. Men dette er ikke tilfældet, fordi begge systemer kan godt sameksistere. På en sådan måde kan vi have en smartphone med os og også have en lommekalender med fotos i vores tegnebog.

De er praktiske at have med sig, så man ikke mister vigtige informationer. De er især nyttige som reklamegaver for virksomheder, da de kan personaliseres med informationer og virksomheden. På den måde vil kunderne altid huske på virksomheden.

Sådan designes en lommekalender

På vores hjemmeside er det meget let at designe dine personlige lommekalendere. Du skal bare vælge den model, du ønsker og derefter designe den efter din smag. For at gøre dette kan du vælge en af ​​vores skabeloner eller hvis du er meget kreativ, så kan du lave dit eget design med dine yndlingsbilleder.

De har en ideel størrelse, så de nemt kan tages med i din tegnebog eller pengepung uden problemer. Derudover kan du designe lommekalenderen på begge sider, i alle regnbuens farver. De sælges i pakker på 10 kort, og har afrundede hjørner, så de holder længere.

Vi har talt om, hvor vigtige de er for virksomhederne, men de kan også bruges som gave til dine gæster ved begivenheder som barnedåb eller konfirmationer. Det er meget økonomisk og praktisk gave. Du kan designe det med billederne af børnene og datoen for begivenheden, så de altid vil huske den specielle dag.