Personlig magnet oplukker med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Original magnetoplukker med dit design.
  • Design den ene side efter dit ønske.
  • Ideel til barer og restauranter.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personlig magnet oplukker

Uanset om det er i barer, restauranter, caféer eller i dit hjem, er denne flaskeåbner med magnet et must have. Vores personlige fotomagnet er praktisk, da den har to funktioner. Den er både en flot oplukker, og samtidig vil du altid kunne finde den på køleskabet, takket være den magnet, den kommer med.

Magneten kan personaliseres på en side med et fotografi, tekst eller design. Vi har skabeloner til rådighed, der gør det nemmere at designe dem. Har du en virksomhed, kan du købe et stort antal med dit navn og logo og give dem ud some reklamegave.

Den har en perfekt størrelse, til at placere på et køleskab, fryser eller magnetisk overflade. Arbejder du i en restaurant, kan du nemt have den med i lommen, eller sætte den på en metallisk overflade, hvor det er nemt for dig at finde den. Desuden er det en praktisk gave, der kan gives some gæstegave, til forskellige events. Tilpas din gave i dag.