Personlig mahogni mindeplade med billede

plade
187 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 39 min.

Detaljer
  • Størrelse: 19 cm (bredde) x 23 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Aluminiumplade i mahogniramme.
  • Med støtteben.
  • Den leveres i en elegant boks (250x210x35 cm) med magnetisk lukning.
  • ID: #696
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliserede mindeplader

Særlige lejligheder fortjener de bedste gaver. Denne elegante personaliserede plade er en ideel gave til pensionister som tak eller som præmie eller trofæ. Den er lavet på en smuk ramme af mahogni-træ og har en støttefod, så du kan placere den på en hylde eller på en reol osv. Den kan placeres vandret eller lodret.

Selve pladen er fremstillet af aluminium og kan designes med det foto, tekst, navn eller dato, du ønsker. Selve pladen klæber til mahognirammen. Den har en høj kvalitet og et flot sluresultat. Alt dette gør de personaliserede mindeplader til en ufejlbarlig gave, ved særlige lejligheder

Det leveres i en luksuskasse af høj kvalitet, der har en magnetlukning, hvilket giver en flottere præsentation og beskyttelse af det. Indvendigt er det beskyttet med bobleplast og et beskyttende polyesterark.

Mindeplade ved pension

Muligvis den mest almindelige anvendelse af dette produkt er som en mindeplade til pensionister. Pensionering er et vigtigt øjeblik i alles liv, og den dag, hvor alle dine kolleger ærer og siger farvel til dig. Det kan være en følelsesladet og speciel dag. Det er en dag som du ikke må gå glip af!

Gyldne mindeplader til bryllupper

Hvis dine bedsteforældre eller andre par du kender, skal fejre sølvbryllup eller guldbryllup så kunne en mindeplade, være en flot gave. Når man har været gift så mange år, så betyder det også at man har delt et helt liv. Derfor bør parret også æret med en mindeplade til guldbryllupper Gør denne dag endnu mere speciel, end den bryllupsdag de fejrede, for mange år siden.

Uanset om det er en mindeplade, der hylder parret, et trofæ, eller en simpelt anerkendelse, så vil en mindeplade af mahognitræ i høj kvalitet, helst sikkert falde i god jord.