Personlig metal bil nøglering

59,39 kr.
antal:
Nøglering
  • Størrelse: 2,8 cm (bredde) x 5 cm (højde) x 0,5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: metallisk.
  • Personaliseret på 1 side.
  • ID: #17022
Anmeldelser Trustpilot
5
1 Anmeldelser
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
L
Laura (Zaragoza, ES)
20/01/2023
"Original formet nøglering, den var perfekt til min veninde, som fik sit kørekort. Mit design havde en masse små detaljer, og de ser godt ud."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlig nøglering i metal formet som en bil

Den mest repræsentative nøglering til dine bilnøgler: en bilformet nøglering, ja, det er rigtigt! Dette er en ideel genstand til de mest ivrige bilister, som du kan personliggøre på den ene side med et foto, en sætning eller et design efter eget valg, så alle ved, hvem nøglerne tilhører!

Vi bruger alle nøgleringe i vores dagligdag, endda flere af dem. I dag er udbuddet bredt og originalt, som vi kan se med denne bilformede nøglering, der kan personliggøres med det, du ønsker.

Gør den personlig og unik

Prøv at tilføje et billede af din familie til fars eller mors dag, et billede af personen med sin bil eller måske en lille sætning for at minde dem om, hvor meget du elsker dem og om at være forsigtig ved rattet. Mulighederne er uendelige! Det er også et ideelt produkt til merchandising og virksomheder, da jo flere enheder, jo mere økonomisk bliver det.

Der var engang en person, der var limet fast til et rat

Vi kender alle nogen, der er vanskelige at overraske, og nogen, der kan lide at køre. Hvis den pågældende person har begge disse egenskaber, så er løsningen her! Lad alle vide, hvilke nøgler der er deres.

Dette er en ideel måde at overraske nogen på og er desuden et økonomisk, langtidsholdbart og tidløst produkt - en all-rounder! Prøv at tilføje et særligt foto eller en sætning, der får jer begge til at grine. Vi har også forudbestemte designs i vores online redigeringsværktøj, som er meget intuitiv og gør det meget nemt for dig at gøre det design, du havde i tankerne, til virkelighed, vi er sikre på, at de vil elske det!

Personlig bilformet nøglering
Tags af Metal bil nøglering