Personlig metalnøglering i kunstlæder

nøglering
67 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 52 min.

Form
Detaljer
  • Størrelse: 5 cm (bredde) x 3,3 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: metal med syntetisk læder.
  • ID: #562
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personaliseret metalnøglering med foto

Hvis du kan lide at skille dig ud i forhold til accessories, så anbefaler vi vores personlige metalliske nøgleringe i kunstlæder. Det er personliggjort på den ene side med det fotografi, design eller tekst du ønsker, du skal bare prøve at gøre det så originalt som muligt.

Det er lavet af metal og kunstlæder, sidstnævnte er det, der giver produktet et mere elegant udseende. Det er den ideelle størrelse til f.eks. At sætte dine bilnøgler i og en anden nøgle, for at få dem til at skille sig ud, fra resten af dine nøgler.

Du kan vælge at personalisere produktet fra bunden,. Det eneste du skal gøre, er at vælge dine fotografier osv. Hvis du foretrækker det, kan du altid vælge vores skabeloner, der bare skal ændres minimalt, for at gøre dem unikke.

Metal og plast nøglering

Hav altid dine nøgler med dig med vores personlige farverige nøglering, tør du? Det er en af ​​de sjoveste modeller i vores katalog, og takket være den praktiske størrelse kan du altid have den med dig.

Den er lavet af metal og plast, og det runde metalstykke er personligt. Du kan tilføje et motiv til nøgleringen, hvad enten du ønsker et fotografi, et design, en tekst eller en af vores skabeloner af designs. Metalstykket passer ind i det fleksible dråbeformet stykke plast, hvorfra du også kan vælge farven: gul, rød, grøn, blå eller sort.

Det er en billig lille gave, men samtidig praktisk. Giv den som gave til din usynlige ven, eller køb en masse til din virksomhed, hvor du kan tilføje kontaktoplysninger, og give den som gave til kunder.