Personlig mikrofiberklud til briller med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: mikrofiber.
  • Egnet til vaskemaskine.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Mikrofiberklud til briller

For folk, der går med briller, er en af de vigtigste ting at have personlige mikrofiberklude med fotos. De er lavet af mikrofiber, det ideelle materiale til forsigtigt at rense glasset på dine briller. De har en størrelse på 15x18 cm, så du kan altid have den med dig inde i brilleetuiet.

Kluden er personaliseret på den ene side med det fotografi, logo eller design som du ønsker. Det er en billig og sjov gave at give til dig selv eller en du elsker. Det kan vaskes i vaskemaskinen, men er ikke egnet til tørretumbleren. Vi anbefaler, at det lufttørres, så kluden og motivet holdet længere.

Hos optikere er det et vigtigt produkt, og du kan personliggøre dem alle med logoet, navnet og informationen på din virksomhed. Du kan derefter give dem som en gave, når en af dine kunder, køber et par nye briller. Vi har mængderabatter, så jo flere af de samme produkter du bestiller, jo billigere bliver prisen på produkterne.