Personlig morgenmadsskål

Personlig morgenmadsskål

morgenmadsskål
150 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 13,5 cm (bredde) x 8 cm (højde) x 13,5ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 620 ml. (ca.).
  • Egnet til mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
  • Har et håndtag.
  • ID: #3289
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Morgenmadsskåle

Morgenmad er en af ​​dagens vigtigste måltider, så derfor kan du ikke bare spise hvad som helst til morgenmad. Start dagen med vores morgenmadsskåle med billede og nyd dine yndlings morgenmadsprodukter som f. Eks yoghurt med havregryn eller andre slags morgenmad du elsker.

Denne keramiske morgenmadsskål har en diameter på 13,5 cm og en kapacitet på ca. 620 ml. Det har også et håndtag, der giver dig mulighed for at holde på den på en mere sikker måde. Takket være materialet tåler den både mikroovn og opvaskemaskine.

Det, der gør skålen unik, er den tilpasning, du kan tilføje til den. Det kan være billeder, designs eller tegninger. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal se ud.

Stort morgenmadsskål med et billede efter eget valg

Hver morgenmadsskål er fremstillet af keramik af høj kvalitet, hvilket gør den robust og holdbar til daglig brug. Desuden har morgenmadsskålene et behageligt håndtag, så du kan holde dem, mens du nyder din morgenmad eller et eller andet varmt og drikke. Selvom det er en skål, kan det altså også bruges til at drikke af.

Og det bedste af det hele er, at du kan personalisere dit krus med et design eller en sætning efter eget valg. Vi tilbyder et bredt udvalg af muligheder, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil og personlighed. Uanset om det er dit navn, et motiverende citat eller endda et foto efter eget valg.

Hver morgenmadsskål eller morgenmadskrus er unikt og specielt, perfekt som gave eller til at forkæle dig selv. Disse personlige morgenmadsskåle er perfekte til morgenmaden derhjemme eller på kontoret. De er også perfekte som gave til særlige lejligheder som Valentinsdag, fødselsdage eller bare som en særlig gave til en særlig person.

Dette keramiske produkt opfylder de relevante krav i RD 891/2006 og forordning (EF) nr. 1935/2004.