Personlig nøgleholder i træ

141,56 kr.
antal:
Nøgleholder
  • Størrelse: 29 cm (bredde) x 15 cm (højde) x 0,4 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materialer: træbræt med 4 forgyldte metalknopper.
  • Med krog på bagsiden, så den nemt kan hænges op på væggen.
  • ID: #16316
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
49a03f901bc6efdc8d077329a36968971988bf37
4c178217a30995eca24e6bcab3eedf7ac6154b9b
7edd5a4c1db0e67c9c6046b34dd2ebfb71f1f0bc
217b225bf040fe3b8f02833fea21b39088ddb52e
c875ccf398360bc73b815967ab66b3e73d5e3eda

4,31
13 Anmeldelser
5
54 %
4
23 %
3
23 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
M
Mari (Villeneuve d ascq, FR)
12/08/2023
"Perfekt, hurtig levering."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
H.m (Vlaardingen, NL)
06/03/2023
"Så godt ud, men tyndt træ og sløset leveret 2 kroge indsat resten løst i posen . Ikke prisværdig ."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Iván (Madrid, ES)
11/01/2023
"Jeg kan ikke kommentere"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
F
Francesco (Taranto, IT)
30/11/2022
"Fremragende fotokvalitet."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
I
Isabel (Utebo, ES)
02/11/2022
"Både farverne og kvaliteten af produktet er meget gode. Det er en meget fin detalje at have nøglerne hængende på væggen."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Carmen (Burgos, ES)
13/10/2022
"Fremragende trykning og det faktum, at de tilbyder designideer, gør det meget nemmere."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personaliseret nøgleholder i træ

Vi har alle sammen været der på et tidspunkt i vores liv, hvor vi er er ved at skulle ud af døren og ikke kan finde vores nøgler. Vi har den perfekte løsning, så du altid vil kunne finde dem og have dem godt organiseret. Med vores smukke og personaliserede nøglebrætter i træ vil dine nøgler aldrig blive væk.

Det er ideelt som gave til en person du holder af eller som en gave til dig selv. En rørende og smuk detalje til par, der begynder at bo sammen i deres nye kærlighedsrede, til at overraske din partner på en særlig dato, til nygifte eller blot til at give en anderledes stil til husets entré ved at dekorere den på en smuk og meget praktisk måde. Hæng hele familiens nøgler op på dette smukke personlige nøglebræt og find nøglerne hurtigt og nemt.

Det er en original nøgleholder, praktisk, og den er fremstillet af træ af høj kvalitet og med guldfarvede nøglekroge, der vil få din entre til at se luksuriøs og lækker ud.

Dette nøglebræt til familien med en semicirkulær form og fire gyldne kroge er ideel til at opbevare nøglerne til hele familien eller til alle de døre med låse som du har.

Det Personlige nøgleophæng i træ vil glæde dig. Ikke kun fordi det er en ideel og smuk personlig detalje til at dekorere dit hjem, men også fordi det vil hjælpe dig med at holde orden i hele familiens nøgler. Sig farvel til at skulle lede efter dine nøgler i sidste øjeblik.

Personligt noeglebraet i trae

Personliggør det perfekte nøglebræt til dit hjem

I denne sektion finder du en masse designs, der er skabt af og til dig, så det er meget nemt for dig at personliggøre nøgleophænget til dit hjem eller til den specielle person, som du vil give det i gave til.

Designs, som du kan personliggøre med en smuk og følelsesladet sætning, eller måske vil du gerne have et sjovt design eller et af de mest populære designs med efternavne eller navne på det par, der skal bruge dem. Vælg det du synes er bedst og flottest og personliggør disse smukke nøgleringe.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til det du havde i tankerne, skal du ikke bekymre dig da du kan også skabe dit eget design fra bunden. Uanset hvad, vil designet blive flot og personligt, da du har mulighed for at designe det præcis som du vil. Lyder det ikke bare fantastisk?

Fra nu af vil du altid have orden i dine husnøgler. Der er ingen undskyldning for at opbevare dine nøgler på den mest originale og smukke måde.

En original gave til en person eller et par, der er ved at flytte sammen

Når vi skal give en gave, leder vi altid efter noget originalt, som vil overraske den eller de personer, vi skal give dem til. Et normalt tidspunkt, hvor vi plejer at give en gave er til housewarming, indflytterfester eller for eksempel hvis et familiemedlem flytter hjemmefra og skal bo selv. Med et smukt nøglebræt, vil du gøre personen glad og overrasket da der er tale om et personligt produkt de helt sikkert vil elske.

Du skal bare lade fantasien få frit løb og skabe den perfekte gave. Design et smukt nøglebræt til dig selv, eller til en person du holder af. Det eneste du skal huske på, er deres smag i boligindretning. Det kan for eksempel være, at du skal overveje om det skal være et minimalistisk nøglebræt, et moderne nøglebræt eller måske bare et af de klassiske. Uanset hvad, så vil personen, der modtager din gave blive glad og lykkelig for at modtage et personligt produkt.

Personligt noegleophaeng i trae
Tags af Nøgleholder i træ