Personlig nøglering i akryl

nøglering
37 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 50 min.

Form
Detaljer
  • Størrelse: 4,2 cm (bredde) x 5,6 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Med 1 et eller 2 forskellige design.
  • Materiale: akryl.
  • ID: #5312
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Rektangulær nøglering i akryl

De klassiske akryl nøgleringe er blevet genopfundet takket være muligheden for personalisering. Vores personaliserede akryl nøgleringe er lavet af gennemsigtigt akryl materiale. Af denne grund, kan vi tilbyde en total personaliseret nøglering, der skiller sig ud.

Personalisering kan udføres på begge sider med de fotografier, designs eller tekster, du ønsker. Vi stiller også forskellige skabeloner til din rådighed, som du kan justere, og derved få et unikt design. Nøgleringene har den ideelle størrelse, til organisering af dine nøgler eller som dekoration i din taske eller rygsæk.

Hvis du ikke har så mange penge, er det en flot og praktisk gave, der ikke går på kompromis med kvalitet. Nøgleringen er også god some reklamegave, da du får mængderabat, jo flere stks. du bestiller.

Runde akryl nøgleringe

Organiser dine nøgler med vores personaliserede akryl nøglering. Vi ved, at du leder efter noget, der skiller sig ud fra alle de andre nøgleringe. Du kan personliggøre dem på begge sider med forskellige fotografier, designs eller tekster.

De er lavet af gennemsigtigt methacrylat, der også kaldes akryl og har en rund form som de sædvanlige klassikere, men med den forskel at du er den, der bestemmer designet 100%. Gør det nemmere at finde dine nøgler i tasken eller rygsækken, med en speciel nøglering.

Det er en meget billig men også praktisk gave. Vi garanterer at gavemodtageren, vil elske denne gave. Det er også en fantastisk reklamegave til din virksomhed, så eventuelle kunder altid vil have dig i tankerne, hvis nu de har brug for at arbejde med dig.

Personlig nøglering i akryl

Personaliserede hjerte nøgleringe

Det er tanken, der tæller når du skal give en gave, men derfor må gaven godt være flot. Hos Wanapix behøver du ikke bruge mange penge, for at give en gave, da der helt sikkert vil overraske modtageren. Derfor anbefaler vi vores hjerte nøgleringe, da de er flotte, af høj kvalitet og generelt bare en god gave.

Det er en af vores mest romantiske modeller, da den har en hjerteform, og takket være materialet er slutresultatet altid perfekt. Du kan personalisere nøgleringen på begge sider. Desuden er den lavet af gennemsigtig akryl. hvilket giver mulighed for at designe det, med dine mest romantiske fotos eller med en flot tekst.

Vi anbefaler dette produkt på blandt andet Valentinsdag eller til jubilæum. Men du behøver ikke lede efter en undskyldning, for kærligheden er i luften hele tiden. Fortæl ham/hende at du er forelsket i personen, med en flot og eksklusiv nøglering.