Personlig nøglering oplukker med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Med dit design på begge sider.
  • Materiale: akryl og metal.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Nøglering med oplukker med foto

Hvis du er på udkig efter en praktisk nøglering, så vil du elske denne model. Den kan både åbne øl og sodavand og samtidig få styr på dine nøgler. Denne personlige Nøglering med oplukker er fantastisk, da du aldrig ved,hvornår du får brug for at åbne en øl eller sodavand

Den er lavet af methacrylat og metal og kan personaliseres på begge sider. På hver side kan du placere de fotografier, designs eller tekster, du ønsker. Det er 100% op til dig at bestemme, hvordan den skal se ud. da den ikke fylder så meget kan du også have den med dig på farten.

Den er ideel til alle, især til restaurant- og bararbejdere. Du kan f.eks. personliggøre dem med virksomhedens logo og navnet på medarbejderen, så hver enkelt har deres egen oplukker. Det kan også være en god gave til begivenheder, du skal bare tilpasse designet til det, der fejres.