Personlig nøglering formet som T-shirt med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Med 1 et eller 2 forskellige design.
  • Formet som en T-shirt.
  • Materiale: metal.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personlig nøglering formet som T-shirt

Vis dit teams farver frem overalt takket være vores metalliske fodboldtrøje nøgleringe. De er fremstillet af metal og har form som en t-shirt og har den perfekte størrelse, så du altid kan have den med dig i lommen, tasken eller rygsækken.

Denne personlige nøglering formet som en fodboldtrøje er den ideelle gave til fodboldfans og fodboldelskere. Den kan tilpasses på begge sider og have individuelt design på begge sider. tilføj et billede af din yndlingsspiller, hans trøjenummer, et billede af, af dit fodboldhold etc.

Det er en meget billig gave, men af ​​god kvalitet, Det er en gave der går an til enhver lejlighed. Overrask en fodboldfanatiker med en gave til den næste fodboldkamp. De vil med sikkerhed ikke finde en lignende nøglering.