Garanteret levering på Fars Dag

Personlig nøglering med navn og tekst

nøglering
60 kr.
Mængderabat

Materiale

Detaljer

  • Størrelse: 0,4 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: træ.
  • Op til 12 tegn i teksten.
  • Størrelsen er variabel afhængigt af tekstens længde. Maksimal bredde: 8 cm. Maksimal højde: 3 cm.
  • ID: #17182
  • Mere detaljer

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige nøgleringe med navn eller tekst

Nøgleringe med navneform giver et nyt twist til konceptet med personlige nøgleringe. I denne type nøgleringe bestemmer du, hvilket navn der skal vises. Det kan være ethvert ord eller enhver tekst, så længe det er inden for tegngrænsen. Vi vil lave en nøglering med silhuetten af det navn, du har sendt.

Du kan vælge mellem forskellige materialer. Nøgleringen kan være lavet af elegant træ eller høj kvalitet og tykkelse metakrylat. Uanset materialet vil nøgleringen have formen af den tekst, du har valgt, med en meget glat finish, så den føles behagelig at røre ved. Derudover kan du vælge mellem forskellige farvevariationer og forskellige skrifttyper, så nøgleringen passer helt til din smag.

Målene er variable, afhængigt af længden af det navn eller ord, du indtaster. Uanset hvad, er den maksimale længde på 8 cm og den maksimale højde på 3 cm. Størrelsen på hvert bogstav vil variere afhængigt af navnet. Således, hvis nøgleringen indeholder et navn med 3 bogstaver, vil disse være større end hvis nøgleringen har et navn, der er dannet af 12 tegn.

Nøglering med navn til rygsæk

Denne type nøgleringe med form er en perfekt gave til enhver person, uanset køn og alder. Selvom det er almindeligt at bruge dem som nøgleringe med navn til børn. Når børnene går i skole med deres rygsæk på ryggen, kan de godt lide at have en nøglering hængende med deres navn. Det er med til at identificere, hvem rygsækken tilhører, og det giver også en original dekorativ touch.

personlig og navneformet nøglering

Ligeså bærer mange voksne nøgleringe med deres navn eller navnet på deres partner eller barn, enten som nøglering i den grundlæggende brug af at opbevare nøgler eller for at bære dem i tasker, rygsække, på barnevogne osv.

Nøgleringe med 3D-navne

Denne type skårne nøgleringe kaldes også "nøgleringe med navne i 3D". Grunden til dette er, at når de er skåret med nøjagtig form af bogstaverne, der danner navnet, er det endelige udseende af produktet tredimensionelt med en reliefform, der giver et elegant og meget originalt udseende.

En idé, hvor personlige nøgleringe med navn kan være nyttige, er til en virksomhedsbegivenhed eller et bryllup. Du kan tilpasse nøgleringene med navnene på gæsterne eller med navnet på virksomheden og distribuere dem som gaver, så gæsterne kan tage dem med som et minde. De kan også være nyttige som gaver til medarbejdere eller kunder og kan tilpasses med personens navn eller virksomhedens navn.

Personlige nøgleringe kan også være nyttige til nemt at identificere nøgler fra forskellige steder, såsom strandhuset, din lejlighed i byen, huset på landet osv. Ved at have navnet på stedet på nøgleringen undgår man forvirring af nøglerne og kan nemt identificere dem.

Med hensyn til materialer afhænger valget mellem træ eller akryl af den personlige smag og det formål, de skal bruges til. Trænøgleringe kan have et mere rustikt, varmt og naturligt udseende, mens akrylnøgleringe kan have et mere moderne og elegant udseende. Begge materialer er holdbare og modstandsdygtige, hvilket gør dem ideelle til daglig brug.

Personlig træformet noeglering