Personlig nøglering i træ

nøglering
60 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 25 min.

Form
Detaljer
 • Størrelse: 6,5 cm (bredde) x 6 cm (højde) x 0,4 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Flade nøgleringe med forskellige former.
 • Materiale: træ.
 • Kan personaliseres på den ene side.
 • ID: #16220
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Flade nøgleringe i træ med foto

Personaliserede nøgleringe i træ bliver mere og mere moderne, og hvis de også er i sjove og originale former, bliver det den perfekte nøglering. Vores personlige nøgleringe i træ i mange forskellige former og passer til enhver smag.

Træet er perfekt til at tilpasse som du vil, hvilket får designet til at skille sig ud på en spektakulær måde. De har den klassiske ring, hvor vi sætter nøglerne i, i den rækkefølge vi ønsker, men den indeholder også en lille karabinhage, der gør det muligt at hænge den hurtigt og nemt hvor som helst.

Personliggør din nøglering i træ efter eget ønske

I denne sektion finder du et uendeligt antal designs, som du nemt og hurtigt kan ændre og gøre til dine egne. Disse nøgleringe er ideelle til børn til at dekorere deres rygsække og til voksne, både til personlig brug og som gave.

Hvis du ikke kan finde et design, der passer til dine behov, kan du også lave din egen nøglering af træ fra bunden. Leg med at være designeren af din nøglering, og skab et design, der skiller sig ud på en særlig måde. Du kan skrive navne, tilføje tekst, uploade fotos, billeder eller endda lave en smuk nøglering med dit firmalogo, du kan give som gave ved indvielsen af virksomheden, eller til en virksomhedsorienteret begivenhed.

Alle ideer, der falder dig ind kan trykkes og designes på vores nøgleringe i træ. Vi sørger for, at den kommer til at se perfekt ud.

Personlige trae noegleringe i forskellige former

Fordele ved personlige nøgleringe af træ

Hvis du er her, er det fordi du har besluttet dig for at lave en personlig nøglering i træ, enten til dig selv eller til at give som gave ved en begivenhed, og vi vil gerne forklare fordelene ved personlige nøgleringe:

 • Originale: Vores nøgleringe i træ med mange former, er de mest originale på markedet. Med dem vil du overraske uden nogen som helst anstrengelse.
 • Personaliseret: Hos os kan du tilpasse ethvert af de designs vi tilbyder, eller personliggøre det efter dit ønske fra bunden. Du vil altid se det tidligere design, før du bekræfter din bestilling, så du har en idé om, hvordan designet kommer til at se ud på din nøglering.
 • Billig: Hos os er det muligt at personliggøre træ nøgleringene, som du ønsker, men de er også billige uden dog at gå på kompromis med kvaliteten. Desuden får du mængderabat, hvis du bestiller flere af gangen.
 • Komfortabel og let: Nøgleringene er ikke kun smukke, de vejer også meget lidt og har en lille karabinhage, så du nemt kan hænge dem op hvor som helst.
 • Eksklusiv: Hver idé er unik, så vi tilbyder en masse designs, så du kan tilpasse dem og gøre dem til dine egne eller skabe dit eget design for at gøre det så unikt som muligt. Eksklusive nøgleringe i træ og økonomisk tilgængelige for alle.
Personlige trae-noegleringe-i.husform