Personligt økologisk bambus skærebræt

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Materiale: Modstandsdygtige bambus fibre. BPA fri.
  • Tryk af motiv på en side i høj kvalitet.
  • Trykket på skærebrættet er af fremstillet af et økologisk farvestof. Det anbefales at skære på den modsatte side motivet for at bibeholde det personlige motiv.
  • Med hul så du kan hænge skærebrættet på en krog.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Personligt skærebræt af bambusfibre

Dette praktiske skærebræt er perfekt til folk, der bekymrer sig for miljøet, da det er lavet af bambusfibre. Det er et meget modstandsdygtigt materiale og er fri for BPA

Skærebrættet har et håndtag, så det kan bæres rundt nemt, eller hænges op uden problemer.

På grund af dets dimensioner, det er ideelt som skærebræt til ost eller til enhver anden mad, du ønsker.

BPA-frit produkt

Vores skærebræt er BPA-fri. Med andre ord indeholder det ikke BPA, som er en forkortelse for bisphenol-A, et kemikalie der kan medføre sundhedsrisici. Derfor kan du fuldt ud stole på brugen af vores tallerkener til din eller dit barns mad, da de opfylder alle sikkerhedsgarantier.