Personlig Oplyst Smykkeopbevaring

smykkeopbevaring
187 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 37 min.

Form
Detaljer
  • Størrelse: 14 cm (bredde) x 18 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • USB-kabel medfølger. Ingen batterier nødvendige.
  • Hvidt LED-lys.
  • Materiale i bunden: naturtræ. Materiale til personlig akrylplade: gennemsigtigt akryl.
  • Design eller foto trykt i farver på akrylpladen"
  • ID: #16369
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

De mest originale smykkeholdere

Kvinder har tendens til at have masser af accessories, øreringe med rhinsten, store og små, perler, øreringe, vedhæng, ringe... Der kommer et tidspunkt, hvor vi ikke ved, hvordan vi skal organisere vores perler, eller hvor vi skal gøre af dem, og det sker også for dig, ikke sandt? Du har helt sikkert en interessant samling af smykker og andre gyldne vedhæng... Derfor ved du sikkert også hvor svært det er, at holde styr på dem!

Nu er du ikke længere i tvivl om, hvordan du holder orden i dine accessories, for med den nye personlige, oplyste smykkeopbevaring, har du altid det hele lige ved hånden. Da den desuden har lys, vil den være fantastisk til at give lidt lys til kommoden på badeværelset, eller der, hvor du normalt plejer at gøre dig klar, før du skal ud af døren. Opbevar alle dine øreringe, ringe og halskæder samlet og ryddeligt med denne personlige smykkeholder

Der er 3 forskellige modeller at vælge imellem. For dem der er fans af det mere klassiske design, er de runde og rektangulære smykkeholdere nok dem der passer bedst ind i hjemmet. Hvis man er til et lidt mere specielt design, så fås det også med form som livets træ, hvilket er flot og ser særligt ud.

Desuden vil den ikke kun fungere som et oplyst smykkeopbevaring, men vil også være et dekorativt element i ethvert rum i hjemmet, eller hvor du nu ønsker at den skal stå. Nu kan du give en smuk og unik indretning til det sted i dit hjem, hvor du mener at det giver mest mening og på samme tid sprede hygge og eksklusivitet med dit personlige smykkeophæng. Den vil se perfekt ud på ethvert møbel, hylde eller natbord og giver et unikt og smukt touch på samme tid.

Den har et USB-kabel, så du kan tilslutte den til en hvilken som helst USB-enhed eller til en hvilken som helst stikkontakt i dit hjem ved hjælp af en adapter fra USB til vægstik. Når først den er tændt, lyser den op og er flot. Det er og bliver den flottede smykkeholder du finder på markedet.

Personlig oplyst smykkeopbaverings lampe

Den akrylplade, som vi trykker dit design på, er lavet af stift gennemsigtigt akryl, et et meget modstandsdygtigt materiale.

Bunden af den lysende smykkeholder er fremstillet af træ i en lys tone, og det hvide lys skaber en uovertruffen varm atmosfære, når det er tændt. Den har et kabel på ca. 95 cm, som har et meget praktisk tænd/sluk-system. For at slukke lyset skal du blot trykke på knappen eller trække stikket ud af stikkontakten. Der kræves ingen batterier.

Personliggør din 3D lampe med smykkeholder

I denne sektion finder du en masse designs, som du kan tilpasse helt efter eget ønske. Du kan vælge mellem foruddesignede skabeloner, så du nemt kan tilføje din personlige stil, eller du kan skabe designet af din lysende smykkeholder fra bunden.

Personlige designs har altid en særlig charme, da de er skabt af og til dig eller til den person, som du har i tankerne at give denne smukke gave, så du kan får styr på alle dine personlige smykker. Det giver lige det ekstra til smykkeholderen, at den har lys og samtidig ser elegant og eksklusiv ud, takket være det personlige design.

Giv en personlig smykkeholder i gave, og gør en person glad!

Denne smukke, selvlysende smykkeopbevaring er ideel som gave til enhver lejlighed, uanset om det er en fødselsdag, mors dag eller som en vennegave til en af dine venner. Enhver person vil blive glad for 3D lampen.

Du skal bare tænke på, hvordan du kan personliggøre det design eller den form du tror, hun vil synes bedst om, og så kan du personliggøre den perfekte smykkeholder til lejligheden.

Personlig lysende smykkeholder med billede

Du behøver aldrig mere at vikle dine kæder ud igen eller lede efter en tabt ørering blandt hundredvis af andre, men du kan holde alting ved hånden og rydde op med din nye personlige, selvlysende smykkeholder.

Ved du allerede, hvem du vil give den til? Du kan helt sikkert tilføje det design du ønsker, eller det du har i tankerne at gavemodtageren, vil blive glad for. Du har endda mulighed for at se, hvordan lampen kommer til at se ud, før du bestiller den, takket være vores online redigeringsværktøj.