Personlig vægkalender med billede

kalender
67 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 32 min.

Model
Størrelse
Farve på spiral

Detaljer

  • Størrelse: 19 cm (bredde) x 27,5 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Vælg startmåned og år: den nuværende eller de næste fem.
  • Indeholder omslag + 6 dobbeltsidet trykte ark.
  • Papirark 250 gr. Du kan nemt skrive på siderne.
  • Spiral der holder siderne sammen.
  • ID: #6806-964
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Fotokalendere med dine egne billeder

I år kan du lave verdens bedste personlige kalender med dine egne billeder. Du kan ændre året måneder, tekst, designs eller hvad du nu ønsker. For med vores online redigeringsværktøj er alt muligt.

Du kan personliggøre forsiden og bagsiden samt hver af de 12 måneder i året. Du kan designe hver side med forskellige billeder, så alle medlemmer af familien kan være med på den personlige familiekalender. Du kan altså lave en vægkalender med motiverende sætninger, med et smukt design, med billeder af dine venner, med dit kæledyr (er der noget bedre end en kalender med billeder af hunde eller katte?) osv.

Vi har forskellige størrelser af vægkalendere og forskellige formater. Du kan vælge en spiralkalender eller en hæftet kalender. Ved spiralindbundne kalendere er siderne samlet øverst med en Wire-0-spiral, og for at vende månederne skal hele siden vendes med spiralen. På den anden side er hæftede kalendere, også kaldet foldede kalendere, som er foldede på midten. Når de er "lukkede", er de således halvt fyldte. Men når du hænger dem op på væggen, forbliver de åbne i A3-størrelse. For at skifte måned føres papirarket gennem den centrale hæftede del for at ændre måneden.

Det er en af de mest populære julegaver til alle familiemedlemmer, men den er meget praktisk til enhver lejlighed. Det er også en tilbagevendende gave i mange virksomheder og som reklamegave til for eksempel dine kunder. Du kan nemt tilføje dit logo eller et hvilket som helst virksomhedsbillede. Eller på kontorer, så alle arbejdere og ansatte hurtigt kan se, hvilken dag det er.

Når du skal personalisere kalenderen på vores hjemmeside, kan du vælge mellem flere foruddesignede skabeloner. Der findes mere farverige, mere sobre, mere barnlige, mere elegante designs. På alle skabelonerne kan du tilføje dine billeder for hver måned.