Personlig PrinTile med billede og navn

#{{ product_article_id }}
antal:
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Ekstrem let.
  • Kan klæbes på enhver væg. Det er ikke nødvendigt at bore huller.
  • Billede trykt på den ene side, i fuld farve.
  • Kanter og bagside i to farver: sort eller hvid (frit valg).
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk.
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Relaterede produkter
Meninger
Google Reviews

Alt er perfekt. Service, levering og produkter. Tak for et fantastisk køb!

Anna (Holbæk, Sjælland)

Hurtig og effektiv service! Jeg har kun været tilfreds.

Freja (Aalborg, Nordjylland)

Fin service og rimelig hurtig levering. Meget tilfreds med alt.

Mikkel (Hørsholm, Hovedstaden)

Beskrivelse

Gør dine fotos til vægkunst

Hvem siger, at dekorering er vanskeligt og kedeligt? Det skyldes, at du stadig ikke kender PrinTiles, det moderigtige produkt i vægdekoration. Det er et revolutionerende produkt og anderledes fra alt, hvad du hidtil har været i stand til at finde.

Et PrinTile er et personligt 20 cm ultralet maleri, som du kan placere på væggen med klistermærker på bagsiden. På grund af dets unikke størrelse af hver form giver det dig mulighed for at lege med dem og få en special dekorationen med fotos, som du altid har ønsket. Fordi det er muligt at have det sjovt med at dekorere.

Billeder, der kan hænges op uden at skulle lave huller først

Billederne vejer stort set ikke noget, hvilket vil sige at der ikke er brug for at lave huller i væggen, og klistres til væggen med klistermærker, der følger med. Det er en stor fordel i forhold til andre produkter, fordi de er meget lette at fastgøre til væggen. En anden fordel er, at det muliggør korrekt placering. Når du er klar over, hvor du vil placere dem, behøver du kun holde et par sekunder på “rammen”, så billeder bliver fastgjort til væggen.

Du kan vælge flere forskellige modeller. Hvis du vælger det firkantede format, kan du placere dine Instagram-fotos og tilføje dem direkte fra din smartphone til din væg. Eller du kan vælge den sekskantede form for at skabe endnu mere originale kompositioner af billeder. Vælg dine bedste minder og brug dem som et dekorativt element, fordi der ikke er noget bedre end at dekorere med billeder der er vigtige for dig.

De er designet til at blive placeret i form af en collage på væggene i dit hjem eller kontor. Du skal bare finde den bedste plads og placere dem lige præcis hvor du vil: den ene oven på den anden, i zigzag eller dannet som en firkant med forskellige billeder sammen... Tænk på de mest originale kombinationer, så din væg ser bedre ud end nogensinde, takket være disse lette PrinTiles.

PrinTiles egenskaber

Det er fremstillet af et materiale kaldet New Mirage, det vil sige et panel dannet af en kerne af ekstruderet polystyren af ​​hvid eller sort farve og dækket af en overflade af hvid PVC på en millimeter på begge sider.

Kanterne er firkantede på begge sider, og dens bearbejdede kerne gør dem fladere, hvilket forbedrer klæbemidlernes evne til at klistre til væggen. Du kan selv vælge mellem sort eller hvid farve og de har nøjagtige mål på 20x20 centimeter (hvis den er sekskantet, måler den 3 cm mere i bredden). De har en tykkelse på 2 centimeter.

Tilpasningen udføres på den ene side i fuld farve, med et print i høj kvalitet.