Garanteret levering på Fars Dag

Personlig PrinTile med billede

printile
60 kr.
Mængderabat

Form
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 23 cm (bredde) x 20 cm (højde) x 1,9 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: skumplade. Ekstrem let.
  • Kan klæbes på enhver væg. Det er ikke nødvendigt at bore huller.
  • Billede trykt på den ene side, i fuld farve.
  • Kanter og bagside i to farver: sort eller hvid (frit valg).
  • ID: #15368-76827
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Gør dine fotos til vægkunst

Hvem siger, at dekorering er vanskeligt og kedeligt? Det skyldes, at du stadig ikke kender PrinTiles, den moderigtige vægdekoration. Det er et revolutionerende produkt og anderledes fra alt, hvad du hidtil har været i stand til at finde.

Et PrinTile er en personligt 20 cm ultralet og flytbar flise, som du kan hænge som billede på væggen, uden at skulle bore huller først. Du skal bare trykke den mod den væg på det sted du ønsker, og billedet vil nemt blive klistret til væggen. Desuden vil det ingen skade gøre på din væg, da de sidder fast med normalt klistermateriale. Takket være dne unikke størrelse af vores fotofliser, giver det dig mulighed for at lege med motiverne og gøre dem endnu mere specielle sammen med dine fotos.

Hæng billeder op uden at lave huller

Billederne vejer stort set ikke noget, hvilket vil sige at der ikke er brug for at lave huller i væggen, og klistres til væggen med klistermærker, der følger med. Det er en stor fordel i forhold til andre produkter, fordi de er meget lette at fastgøre til væggen. En anden fordel er, at det muliggør korrekt placering. Når du er klar over, hvor du vil placere dine PrinTiles, behøver du kun holde et par sekunder på “rammen”, trykke dem mod væggen, hvorefter de vil blive fastgjort til væggen.

Du kan vælge flere forskellige modeller. Hvis du vælger det firkantede format, kan du placere dine Instagram-fotos og tilføje dem direkte fra din smartphone til din væg. Eller du kan vælge den sekskantede form for at skabe endnu mere originale kompositioner af billeder. Vælg dine bedste minder og brug dem som et dekorativt element, fordi der ikke er noget bedre end at dekorere med billeder, uden at skulle bore huller først.

De er designet til at blive placeret i form af en collage på væggene i dit hjem eller kontor. Du skal bare finde den bedste plads og placere dem lige præcis hvor du vil: den ene oven på den anden, i zigzag eller dannet som en firkant med forskellige billeder sat sammen... Tænk på de mest originale kombinationer, så din væg kommer til at se anderledes ud og bedre end nogensinde. Find dit favorittryk til vores fotofliser.

PrinTiles egenskaber

Det er fremstillet af et materiale kaldet New Mirage, det vil sige et panel dannet af en kerne af ekstruderet polystyren af ​​hvid eller sort farve og dækket af en overflade af hvid PVC på en millimeter på begge sider.

Kanterne er firkantede på begge sider, og dens bearbejdede kerne gør dem fladere, hvilket forbedrer klæbemidlernes evne til at klistre til væggen. Du kan selv vælge mellem sort eller hvid farve og de har nøjagtige mål på 20x20 centimeter (hvis den er sekskantet, måler den 3 cm mere i bredden). De har en tykkelse på 2 centimeter.

Personaliseringen udføres på den ene side i fuld farve, med et print i høj kvalitet. Lav din egen flotte fotovæg idag!